Dyrenes Beskyttelse

I 140 år har vi arbejdet for, at dyr ikke udsættes for lidelser eller vanrøgt. Vi er Danmarks ældste og største dyreværnsorganisation


Vores arbejde spænder vidt
Hver dag får svigtede og vanrøgtede dyr hjælp gennem vores døgnåbne Dyrenes Vagtcentral, som blandt andet sender hjælp til påkørte og nødlidende dyr i hele landet. Vi rehabiliterer vilde dyr på vores 13 vildtplejestationer, og dyrlægebehandler, plejer og formidler kæledyr på vores 9 internater.

Danmark producerer ca. 150 mio. landbrugsdyr, og langt størstedelen af dem lider en kummerlig tilværelse uden mulighed for at udøve helt basal naturlig adfærd. Svin får klippet halen og kastreres uden bedøvelse. Høns holdes i små bure, kyllinger lever indelukket i store haller og er avlet, så de dårligt kan stå på deres ben. Dyrenes Beskyttelse kæmper for bedre forhold for landbrugsdyrene. Vi indsamler viden, erfaringer og nyeste forskning. 

Vi er vagthundene, der sikrer, at pressens informationer om dyrenes forhold er korrekte, og vi påvirker politikerne både i Danmark og i EU til at sikre bedre lovgivning for dyrene. Derudover arbejder vi for at gøre forholdene for forsøgsdyrene i Danmark bedre og på længere sigt afvikle brugen af forsøgs- og pelsdyr.

Din støtte redder dyr
Når du støtter Dyrenes Beskyttelse, er du med til at sikre, at dyrevelfærden bliver forbedret i Danmark. Dyrenes Beskyttelse er en privatfinansieret organisation, som er helt afhængig af private donationer. Se en oversigt over dine forskellige støttemuligheder.

Dyrenes Beskyttelse arbejder for en harmonisk samhørighed mellem dyr, mennesker og natur.

Protektor
Hendes Majestæt
Dronning Margrethe II

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad