Testamente

Del din arv med dyrene
Måske har du ingen efterladte eller også vil du gerne testamentere en del af din arv til fordel for dyrene? Ved oprettelse af dit testamente kan du indsætte Dyrenes Beskyttelse som arving på flere måder. Du kan enten give et fastsat beløb, en bestemt procentdel eller hele din formue.

Hvorfor betænke Dyrenes Beskyttelse?
Testamenter, der betænker Dyrenes Beskyttelse, har meget stor betydning for foreningens arbejde for dyr i nød. Betænker du Dyrenes Beskyttelse i dit testamente, er du med til at sikre, at arbejdet for dyrevelfærd og hjælpen til dyr i nød, kan fortsætte langt ud i fremtiden.

Ingen arveafgift
Dyrenes Beskyttelse betaler ikke arveafgift til staten for testamentariske gaver. Det betyder, at hele det beløb du tilgodeser til Dyrenes Beskyttelse i dit testamente går direkte til Dyrenes Beskyttelses arbejde for dyr i nød. Har du ingen arvinger og har du ikke skrevet testamente, vil hele din arv gå til staten.

Har du brug for råd og vejledning?
Ønsker du at betænke dyrene i dit testamente, hjælper Dyrenes Beskyttelse dig med udarbejdelsen af et testamente uden beregning.

Kontakt Marit Ytterdal mellem kl. 9.30-15.30 på tlf. 33 28 70 09 for mere information om, hvordan du kan oprette et testamente. 

Læs, vores pjece om arv her.
Læs, hvordan vi administrerer vores penge her.

Hvem skal tage sig af dit kæledyr, hvis du går bort, før det gør?
Med et dyretestamente fra Dyrenes Beskyttelse sikrer du, at der bliver taget hånd om dit kæledyr efter dit ønske. Ønsker du, at dyret skal have et nyt, kærligt hjem, vil dyret komme på et af Dyrenes Beskyttelses internater, hvor det ved ankomsten vil blive tilset af en dyrlæge. Når dyret er klar, vil det blive videreformidlet med udgangspunkt i internatets videreformidlingspolitik. 

Du kan tegne dyretestamenter på alle familiedyr, f.eks. hunde, katte, kaniner, ponyer og krybdyr, det kræver blot, at du er medlem af Dyrenes Beskyttelse. Læs mere her.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Balder

Giv dyr som hvalpen Balder en lys fremtid

Hver en krone gør en forskel