Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0439

Kanin: Belgisk hare

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Søde Lydia er kommet ind til os sammen med Eva som hun bor sammen med. De skal forsætte deres liv sammen. De er udekaniner her hos os, og ønsker sig et nyt hjem med volier, de kan hygge sig i. De er begge neutraliseret d. 18/4. OBS: Belgisk hare er en forsigtig race, der kræver en rolig familie.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0305

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Teodor og Thilde er kommet, fordi deres ejer ikke mere kan have dem. De har boet sammen hos en kvinde og været indekatte til nu. Ejeren fortæller om Teodor: Han er den sødeste og mest kælne kat. Han har ingen problemer med fremmede mennesker, og de skal helst også ae ham., Han er god til at gøre sig til, når han vil kæles med, er meget legesyg og nysgerrig. Han vil rigtig gerne udenfor. Han sidder nemlig tit og miaver ved terrassedøren. Han vil trives i de fleste hjem, hvor han også må begynde at komme lidt ud, og hvor der ikke er for meget pludselig støj og uro.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0185

Fugl: Nymfeparakit

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 4 uger.

Bitten savner et nyt hjem. Vi ved ikke så meget om den, og kender således ikke dens alder. Nymfeparakitter lever helst flere sammen, så Bitten mangler en makker.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0147

Hund: Cavalier King Charles spaniel blanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 2 måneder.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Violet er kærlig og omgængelig, og vil os meget gerne. En dejlig pige med mod på livet. , Fordi Violet kommer fra trænge kår, må en del arbejde med hende fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0077

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Samba er haleløs, men det generer ham nu ikke, og det er til gengæld dét, der gør ham særpræget og nem at kende. Han er en sød, lidt forsigtig fyr, som med tiden sikkert vil blive en eminent musefanger, hvis han får muligheden hos dig, der er et kærligt og vedholdende gemyt, der ser det som en opgave at vinde hans tillid.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1866

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Demelza er kommet som den ene af en gruppe katte, fra et hjem, hvor det stigende antal dyr var vokset ejeren over hovedet. Demelza er en stille og rolig, super dejlig, voksen kat, der er lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem gerne sammen med en sød makker. Hun har været mest indekat til nu.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0050

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 4 måneder.

Thilde er kommet tilbage, fordi hendes nye ejer har fundet frem til, at hun alligevel ikke skal bo hos hende. Oprindeligt er hun en mis, som er kommet som en ud af en gruppe, som er blevet fundet i et skur, hvor de blev sat i transportkasser efter, at formodede ejer er rejst. Hun er en sød, venlig, rolig, kælen og tillidsfuld pige, der er vant til at bo med andre katte, og som nok vil trives bedst som både inde- og udemis. Hun har en meget tæt pels og er lige nu barberet for at få knuderne væk og starte på en frisk. Hun vil derfor kræve lidt pelspleje.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0052

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 3 uger.

Her ser I Misty, som var meget tynd da hun ankom til internatet. Hun er kommet sig rigtig godt og er nu klar til at få en sød familie som vil passe godt på hende. Hun er utrolig kælen og tillidsfuld, men også en dame med hendes egne meninger, forstået på den måde at hun bestemt ikke kan lide andre katte og kommer de for tæt hvæser hun højlydt. Er der børn i familien, skal det være større børn + 10 år. Hun er ellers en mild lille kat som elsker at blive kælet med og man kan kun falde for hendes charme. Hun elsker at være ude i vores udegårde, så et hjem med adgang til en have skal hun have. Hun er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2121

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Alex er en super sød pige, der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Sandie og Sammi.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0338

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Lucky blev fundet af en skraldemand. Så han er blevet smidt ud som affald., Derfor har vi ingen historik på Lucky. Vi søger en erfaren chinchilla ejer, som har lyst til at give Lucky troen og tilliden tilbage igen.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0138

Kat: Huskat rødstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Fise Lise er en helt speciel kat, som nærmest er rødstribet. Hendes pels er meget speciel, og er helt fantastisk smuk. Hun er en meget rolig og rar kat, som nyder al den opmærksomhed hun kan få. Hun elsker at putte i sin kurv, men kommer for at snakke så snart hun øjner chancen. Hun kan med stort set alle katte, og nyder bare at være med hvor der sker lidt omkring hende.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0144

Hund: cairn terrier blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Viggo er sjov og omgængelig, og fungerer også fint med andre hunde. , Han var meget sky til en start, men trods det valgte han os alligevel til, i starten mest på afstand, men kom løbende tættere og tættere på. Fantastisk udvikling. :) , Viggo kommer fra trænge kår, så en del arbejde med ham fremadrettet må fortsat forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0178

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Freya er en supersød, lille kanin. Hun kom til os, da hendes tidligere hjem ikke længere kunne tage sig af hende. Hun er steriliseret. Nyder nus og kæl. Hygger sig gerne i solen og elsker plads.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-4-0180

Kanin: Dværg vædder

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Charleston er fundet herreløs ved Århus. , Nu er han klar til at finde sig en sød og kærlig familie, som ønsker sig en nysgerrig og kælen kanin. Der er ikke tvivl om at Charleston er vant til at være i hænder.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0051

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 år og 4 måneder.

Malou er kommet til os, da hendes ejer skulle flytte på plejehjem. Hun er vant til at være både ude og inde, og enes fint med de fleste andre katte. Malou er rolig og meget tillidsfuld og kontaktsøgende. Hun vil rigtig gerne snakkes med. Hende er der bestemt nogen, der bliver glade for.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0210

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Flora er en fin og aktiv ung pige, der dog ikke har andet til overs for drengene end hvæs! Hun bryder sig ikke rigtig om de andre katte, eller hunde for den sags skyld. Til gengæld har hun vældig mod på at komme ud og opleve verden, men hun har bestemt også tid til at blive kælet med.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1670

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Tustus har boet sammen med en anden kat og har været indekat til nu hos en enlig kvinde, som desværre ikke er i stand til at tage sig af sine katte mere. Hun er en legesyg, livlig, sød og kælen, ung kat, der på sigt vil trives bedst i en familie, hvor hun også må komme ud og få brændt noget af sin energi af.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0055

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år.

Her ser I skønne Asterix, som er en stor og meget dejlig dreng. Han er utrolig kælen og tillidsfuld og straks vi kæler med ham ligger han sig på ryggen for at blive kløet på hans mave. Han er en kæmpe kælepotte, som er sikker på at mennesket kun er til for ham. Han snakker rigtig meget og er meget vedholdende, når han er sulten og vil ud i sin løbegård. Han var en rigtig hankat da han kom til os og havde svært ved at ramme kattebakken. Han er nu kastreret og nu går det rigtig godt med det, men ud vil Asterix og have sit frie liv, det er der ingen tvivl om. Han har det fint med børn og dame katte. Han er kastreret og øremærket.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0197

Kanin: Hermelin blanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Lækre Buster leder efter sit forevigt hjem. Han har tidligere gået frit indendørs, sammen med en anden kanin. , Hans renlighed er vi ikke informeret om., Han er nysgerrig, og imødekommende, men syntes ikke altid det er spændende at blive løftet på. Han er en kanin med fart på, og vil helt sikkert være super god til kaninhop, når man har haft tålmodigheden til at lære ham det.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0050

Fugl: Australsk undulat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Albi er klar til en ny familie. , Hun er en Autralsk Undulat som er indleveret sammen med artsfællen Fili. , Fuglene er endnu ikke håndtamme.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0114

Kat: Huskat sort m hvid

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Find Finn! Ja han ligger sikkert oppe på hylden og venter på at nogen kommer og klør ham på maven. Finn er en stor dejlig hankat, og han er lige så rar som han er stor. Han vil gerne løftes og ELSKER at blive nusset. Er det dig der mangler en stor dejlig bamsekat, så kom ud og endelig ud og mød ham.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0386

Fugl: Kanariefugl

Køn:

Alder: 1 år og 4 måneder.

Poppe er blevet overdraget til os med tre andre kanariefugle. Nu er den klar til at finde et nyt hjem, enten sammen med sine venner eller med andre kanariefugle. De er alle blevet behandlet for kalkben.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0793

Kat: Huskat gråstribet m hvid

Køn: Hun

Alder: 6 år og 10 måneder.

Perle er som navnet siger en rigtig perle. Hun er utrolig rar og også speciel med hendes aftegn. Perle har haft en ejer, men efter ejeren var død har hun vandret alene rundt i ca 2år inden hun kom hertil. Hun er nu klar til at finde sin nye familie.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0144

Kat: Huskat sort lidt hvid på hals

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Noah er en super smart lille ræser, som altid er ude på nye eventyr. Han kom hertil sammen med sin bror Diego, som er hans bedste ven. Noah kan flytte alene, men ville sikkert elske at få sin bror med til et nyt og dejligt hjem. Noah er super charmerende, og elsker at blive nusset og leget med.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Som navnet antyder er Tyksak lidt for godt i stand. Hun søger derfor et nyt hjem, der kan hjælpe hende med at tabe sig. Hun er en meget kontaktsøgende dame. Hun elsker nus og smider sig gerne for vores fødder. Hun er også en bestemt dame der selv vil bestemme hvor og hvornår der skal nusses. Hvis der er børn i hendes nye hjem skal de være over 12 år. Hun er ikke glad for andre dyr, så hun søger et hjem hvor hun er eneste dyr. Tyksak søger et hjem hvor hun vil få mulighed for gå udenfor når det passer hende.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0120

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Fifi kom ind tilbage i februar måned med hendes 4 unger og få dage efter hun var indleveret fødte hun igen 2 unger. De har været ude hos en plejefamilie ind til nu. Ungerne er rejst i nyt hjem, så nu er det bare Fifis tur. Hun er en nysgerrig og kælen pige når bare hun får lov stille og roligt.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0137

Hund: Jack Russel blanding

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 3 måneder.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Agnes eller "miss sunshine" som hun hurtigt kom til at hedde her på stedet er enormt kontaktsøgende og elsker at give en mysser., Hun er blind på det ene øje, men aner det ikke selv. En charmerende lille kærlighedsspreder. , Fordi Agnes kommer fra trænge kår, må en del arbejde med hende fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Denne store, dejlige dreng er nu klar til at finde sit nye hjem. Han blev fundet herreløs, og ingen har savnet ham. Kim søger et roligt hjem, for han er en forsigtig dreng. Han vil meget gerne nusse og hygge, men han skal være tryg først. Hvis der er børn i hans nye hjem, skal de være over 15 år. Han søger et hjem uden andre dyr, og hvor han vil få mulighed for at komme udenfor.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0390

Fugl: Kanariefugl

Køn:

Alder: 1 år og 4 måneder.

Pippe er blevet overdraget til os sammen med tre andre kanariefugle. Nu er den klar til at få et nyt hjem enten sammen med sine venner eller med en anden kanariefugl. De er alle blevet behandlet for kalkben.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0381

Hund: Golden retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Zakis ejer er desværre blevet syg og kan ikke længere give ham det han skal have. Men han er meget elsket, hvor han kommer fra., Han er en skøn og "blød" dreng og let reserveret overfor mennesker han ikke kender. Han er ikke trænet, men han vil bare rigtig gerne. Zaki vil gøre meget for en godbid. Han er en rolig dreng, men også ung, og elsker at lege med andre. Dog ikke voldsomt. Han er ikke en bullerbasse., Han er ikke så glad for at køre i bil. Han kan være alene hjemme, men har boet hos pensionister og har derfor ikke været vant til at være overladt til sig selv i en 37 timers arbejdsuge. Han er ikke opvokset med børn, men glad for børn. Da han kan være en lidt usikker dreng, foretrækker vi et roligt hjem, hvor der er tid til at give ham mental stimuli og træning med positiv forstærkning og masser af godbidder. Hans vægt er til den gode side, så masser af dejlige traveture kan få ham i form. Han nyder at komme på tur og bruge næsen. Og han går gerne igennem alle vandpytterne

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år.

Her ser I søde Trille som vi har fået indleveret på internatet sammen med sin søster Trunte da hendes ejer er afgået ved døden. Trille var rigtig trist i starten og vi skulle lære hende at kende og gøre hende glad igen. Nu er Trille blevet tryg ved os, og hold da op sikke en masse kærlighed vi får fra hende når først hun kender folk. Hun er bare så kælen og hun spinder højlydt når vi snakker med hende, ja hun er bare så sød og mild og vi håber så meget, at der sidder en sød person som trænger til en god ven. Vi ønsker for Trille et stille og roligt hjem med tid til at hun kan falde til og gerne med en have hun kan komme ud i når først hun er klar til det. Hun er steriliseret og øremærket. Kom og hils på den skønne kat.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0291

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Ronja og Diva har boet sammen. Imidlertid har familien hund, som de to skønne damer desværre ikke fungerer sammen med. Det bevirker at de har brug for et nyt hjem, uden hund, men evt. sammen. De har boet i hus og været indekatte til nu. Ronja har det fint med alle mennesker, især de som gider kæle og snakke med hende. Hun elsker at ligge på ens skulder.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Soso er en rigtig frækkert, fyldt med godt humør og livsglæde., Han vil passe perfekt på et sted hvor han kan udfolde al sin energi, evt. med at fange mus.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0049

Fugl: Australsk undulat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Fili er klar til en ny familie. , Han er en Autralsk Undulat som er indleveret sammen med artsfællen Albi. , Fuglene er endnu ikke håndtamme.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-4-0241

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Solgt! LeFou er blevet væk fra sin familie, og mangler derfor en ny, som kan tage sig rigtig godt af ham. Han er en rigtig dejlig lille hyggetrold.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0387

Fugl: Kanariefugl

Køn:

Alder: 1 år og 4 måneder.

Pop er blevet overdraget til os sammen med tre andre. Nu ønsker den sig et hjem enten med sine venner eller med en anden kanariefugl. De er alle blevet behandlet for kalkben.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0304

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Tilde og Theodor har boet sammen som rene indekatte hos en enlig pige. De er kommet fordi hun ikke kan have dem mere og fordi de formodentligt har brug for også at komme ud i naturen for at få dækket deres behov., Ejer fortæller: Thilde er den forsigtige og hende, der er afventende og tilbageholdende for nyt, og hvis der f.eks. kommer nye mennesker, putter hun sig, men efter en halv times tid kommer hun frem igen. , Man skal bare tage hende op, så hun oplever man ikke gør andet end godt, og hun kunne ikke drømme om at kradse fra sig. , Hun er en selvstændig mis, men hun kommer selv på nogle tidspunkter fordi hun trænger sindssygt til at kæles og kan ikke få nok. Andre gange, vil hun ikke snakkes med. Andre gange igen er hun bare meget legesyg og leger rigtig godt med sig selv og helst med små filtkugler., Hvis hun kigger på dig og siger lyde, skal man tage hende op og give hende en krammer., Hun vil trives bedst i et voksent roligt, kærligt hjem med tålmodighed til en mis, som lige skal have lidt tid til at finde sig til rette. På sigt vil hun måske trives med at lære at komme ud, eventuelt i voliere.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0202

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

Anders er den dejligste store godmodige bamsemis man kan forestille sig. Han er rolig, kærlig og opsøgende, og vil meget gerne snakke. Han enes fint med de andre katte., Han er alletiders jæger, og skal derfor have muligheden for at kunne komme ud.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0391

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år.

Mia-Maja kommer fra en stor dyreværnssag, hvor man ikke kunne tage hånd de mange dyr. Hun kom ind med en drægtighed som var gået galt og er derfor blevet opereret og er i behandling par dage endnu. Hun er en blid og sød kat som elsker at blive nusset og spinder så snart man går ind til hende. Hun trænger til et kærligt og roligt hjem hvor hun kan ligge i sofaen og blive nusset og tage tingene i sit eget tempo. Vi har skønnet hende til at være 2 år.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0296

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Lady Dollar er kommet ind fra en større dyreværnssag sammen med andre kaniner. Hun er steriliseret og vant til at gå med andre. Hun kan fint håndteres men trænger til kærlige hænder, der kan gøre hende helt tillidsfuld igen. Men hun er nysgerrig og vil opsøge kontakt så det skal nok komme stille og roligt.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0301

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år og 4 måneder.

Pjevs er kommet, fordi hans ejer desværre er gået bort. Han har oprindeligt boet i en børnefamilie, men de seneste år har han været rigtig godt selskab for en ældre mand. En rigtig dejlig selskabskat i hverdagen og en eminent musefanger.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-4-0039

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

HANKATTEN BUSTER. Buster søger sit nye hjem hos rolige, tålmodige og meget kærlige mennesker. Til gengæld får I med tiden en sand buddy. Buster er helt utrolig kærlig, mild og kælen men også meget forsigtig. Han er en af den slags katte man skal gøre sig fortjent til, men når først tillidsforholdet er på plads skal man altså lede længe efter en lige så dejlig dreng som ham. Så har I mod på at investere kæl, tid, nus og sweettalk i Buster, så bliver I ikke skuffede er vi sikre på. Buster skal med tiden, når han er faldet rigtig godt til i sine nye omgivelser, have mulighed for at komme lidt ud. Faktisk tror vi, at han godt ville kunne trives med en stor voliere/løbegård (alternativt en stor altan) som er gjort lidt kattespændende, for vi kan lige så godt sige det som det er: Han er lidt af en tøsedreng og tror at alle andre katte er meget stærkere end ham. Buster er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0164

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 3 uger.

PÅ HÅNDEN. Loui er en bedårende lille størrelse, men også lidt nervøs. Han bliver let forskrækket af hurtige bevægelser og høje lyde. Derfor vil han ikke passe ind i en børnefamilie. Han er en lille hyggetrold, der gerne vil kæle og så spinder han højlydt. Fantastisk lækker killing, men lidt forsigtig.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0046

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år.

Gismo har oplevet en del i sit korte liv. Hun er tidligere adopteret fra et andet internat, men da hendes nye familie desværre ikke kunne beholde hende, da hun ikke kunne enes med familiens kanin, måtte Gismo på internat igen. For at finde sit forevigt hjem. , Gismo er en stor madame, men meget kælen og opsøgende. Hun skal til et hjem uden andre dyr. Da hun trives bedst med at være ene hertuginde i hjemmet., Hun er vant til børn, og nyder deres selskab. Hun går selv når hun ikke gider mere. Og det har hun altid været vant til blev accepteret, af familiens børn. , Hun har gået både inde og ude. Men altid haft en kattebakke hun kunne benytte indendøre, i tilfælde af regnvejr ;-) , Gismo har tidligere døjet med urinvejsproblemer, så det er vigtigt at fremadrettet får et godt foder som er anbefalet af dyrlægen.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-4-0068

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

HUNKATTEN GIZMO. Da Gizmo kom til os var hun noget af en nervøs missepige og var en kende skeptisk over for nus og kæl. Men der gik ikke længe før hun fandt ud af, at vi kun ville hende det godt. Så snart den første lille håndskræk er overvundet, giver hun sig helt hen - nærmest i ekstase. Det er altid en vidunderlig oplevelse at se en mis i forbedring og vi kan virkelig se hendes hurtige udvikling. Hun er gået fra en at være et lille utrygt væsen til at stå og råbe og skrige ved sin dør fordi hun mangler opmærksomhed. Og når nabo-missen skal sættes på plads holder hun sig sandeligt heller ikke tilbage. Derfor forestiller vi os at Gizmo skal have lov til at genvinde sin komplette selvtillid som solo-mis hos en moden og tålmodig familie hvor hun har mulighed for at trække sig når alt bliver lidt for overvældende. Vi er sikre på at når først Gizmo har fundet sin familie og får faste og trygge rammer omkring sig, vil hun blomstre op og blive den skønneste kælepotte. Gizmo elsker at bruge sin kattelem og skal have mulighed for at komme ud og strække benene i naturen. Er du til en sød og kærlig missepige, så kom og besøg Gizmo. Gizmo er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0452

Kanin: Satin dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Dejlige Brownie er fundet herreløs i Karlslunde. Han elsker at drøne rundt og lave ballade og spise æblegrene. Lidt nus kan der også blive tid til, hvis han har fået løbe energien ud. Han ønsker sig et nyt hjem udenfor i en stor volier, med en neutraliseret hun kanin. Han er neutraliseret d. 18/4

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0294

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Esmaralda er kommet fordi hun har boet hos en meget gammel mand, som ikke mere kan håndtere den tiltagende mængde katte,og hvis hjemmehjælp derfor har søgt hjælp hos Dyrenes Beskyttelse. Esmaralda er en voksen, sød og kælen kat. Hun er rolig og holder meget af at blive nusset og er vant til at være både inde og udekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0145

Hund: spaniel blanding

Køn: Tæve

Alder: 3 år og 4 måneder.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Regitze fungerer rigtig fint sammen med de andre og nyder at bruge sit hoved og sin snude. En kæmpe fordel når man skal vænne sig til en hel ny verden., Aktivitetslegetøj er også et kæmpe hit., Regitze har gennemgået en stor udvikling og vi er sikre på at hendes positive sind fortsat vil bane vejen for en god tilvænning i et nyt hjem. , Regitze kommer fra trænge kår, så man må forvente en del arbejde fremadrettet. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Ritas ejer kan ikke overkomme Rita mere. Hun har boet i lejlighed og været ren indekat indtil nu. Hun er en selvstændig pige, som gerne kommer, når der skal snakkes og kæles. Hun er lidt afventende for nyt og fremmed. Hun vil sikkert gerne have et voksent hjem, hvor hun med tiden også må komme lidt ud evt. i voliere

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0091

Kat: Norsk skovkat/maine coon bl. sort

Køn: Han

Alder: 5 år og 2 måneder.

Noa er en flot maine coon/norsk skovkatte blanding, som elsker at hygge putte når lige han kender sine folk. Han elsker at være ude, hvor han ofte putter i en solstråle på hylden. Noa kræver lidt pelspleje, da han er langhåret og ellers vil filtre.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0189

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Pippin blev fundet helt alene, og meget tynd og forkommen og med en skramme på næsen. Ingen i området kendte til ham, så han blev i al hast kørt til Biersted Dyrehospital til behandling. De fik heldigvis rettet ham op, og få døgn efter kom han her til internatet. Han er alletiders kælepot. Meget opsøgende og kærlig. Han elsker at sidde på armen og blive nusset. Han skal gerne til et hjem, hvor der er mulighed for at komme både ud og ind, som det lyster :-)

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0389

Fugl: Kanariefugl

Køn:

Alder: 1 år og 4 måneder.

Pip er overdraget til os sammen med tre andre. Nu ønsker den sig et nyt hjem sammen med sine venner eller med en anden kanariefugl. De er alle blevet behandlet for kalkben.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-4-0332

Hund: Malteser

Køn: Han

Alder: 7 år og 9 måneder.

IKKE FLERE HENVENDELSER: Herlige Henrik søger en ny ejer. Og det må meget gerne være en som både har overskud til nogle gode gåture, men også en masse sofahygge. Henrik kom til Roskilde internat da hans forrige ejer havde personlige problemer. Han er en fantastisk lille fyr med masser af energi og mod på at komme ud og opleve verden. Han elsker alle mennesker og knytter sig hurtigt til de mennesker han omgås. Han har været vant til at bo sammen med 2 andre Malteser tæver, så det ville ikke gøre noget hvis han kom til et hjem med en eller flere tæver. Han er ret glad for de fleste andre hunde men kan godt være en "bisse" over for andre hanhunde. Maltesere kræver megen pelspleje i form af jævnlig børstning og klipning. Henrik er renlig kan være alene hjemme, det skal så trænes og mere hvis der ikke er en anden hund i hjemmet og går rimelig pænt i snor. Henrik skal ikke ud til små børn., "OBS DER SKAL BESTILLES TID TIL AT MØDE HVER ENKELT HUND"

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0440

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Søde Eva er kommet ind til os sammen med Lydia som hun bor sammen med. De skal fortsætte deres liv sammen. De er udekaniner her hos os, og ønsker sig et nyt hjem med voliere, de kan hygge sig i. De er begge neutraliseret d. 18/4

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0382

Hund: Labrador/springer

Køn: Tæve

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Sila blev for stor en mundfuld med sit høje energiniveau og sin vokal. Hun er en blanding af labrador og springer spaniel, og hun søger et hjem hvor hun kan få noget fornuftigt indhold i hverdagen, og blive mentalt stimuleret. Hun er en lille feminin stor hvalp og har endnu ikke været i sin første løbetid. , Hun er en puttetrold og meget glad for absolut alle mennesker hun kender. Hun har ikke prøvet så meget i livet og kan være lidt usikker. Når hun er usikker gør hun. Men nysgerrigheden er dog stor, så som regel overvinder hun sig selv. Kan være alene op til 5 timer, men man skal naturligvis påregne at starte forfra i nyt hjem. Glad for børn, men ikke vokset op med børn. Ikke trænet, men vil rigtig gerne.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0071

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 4 måneder.

Sortemis er privat overdraget, fordi hun desværre ikke kunne enes med de andre katte, hun boede med. Hun er superkælen og dejlig og ville egne sig godt i en børnefamilie. Hun var vant til at kunne gå ind og ud, som det passede hende. En rolig, opsøgende og kærlig kat, som har et ønske om sin egen matrikel uden andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0223

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Bjørn er kommet til internatet efter at have holdt til gennem længere tid, hvor ingen kendte til ham. Nu er han klar til at få et nyt hjem. Han er en stor dejlig bamsemis.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0073

Hund: Schæfer/Rottweiler

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Lemmy er en stor teenager, og han har ikke lært at være alene hjemme. Han er en meget social dreng, som synes verden er stor og spændende, og han har mod på at lære alt. Han synes godbidder er fantastiske, og han vil gøre meget for dem. Vi søger et hjem, som ikke har nogen bagkant på at lære Lemmy at være alene. Et hjem med erfaring kræves, og som ved, hvad det vil sige, at have teenager i huset. Og klart også et hjem, som vil give ham en hverdag med træning og opgaver, så han kan blive mentalt stimuleret og lære det, han nu skal lære. Lemmy kommer fra en familie med 3 små børn. Vi søger dog et hjem uden børn, eller med store børn. Et hjem, hvor tid og fokus kan være hos ham. Han har et veludviklet hundesprog og leger gerne. Er der hund i det nye hjem, ser vi gerne at aldersforskellen er min. 3 år. , Lemmy er en kærlig og blød dreng og har et godt sind

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0451

Hund: Yorkshire - jack russel terrier - gravhund blanding

Køn: Tæve

Alder: 8 måneder og 2 uger.

Skønne smukke Bella søger en ny familie., Hun kom desværre til os og hun havde været meget alene og overladt meget til sig selv., Hun havde heller ikke prøvet så meget selvom hun er 7 måneder., For ca et halvt år siden havde vi faktisk hende mor og kuld søskende i forbindelsen med en anden sag. De har dog fundet deres nye familier for længst. Bella var solgt inden de kom til os., Bella er renlig og går super fint i snor og sele. Hun er begyndt at elske alle mennesker og bliver mere tryg i de forskellige situationer. Hun er ekstrem lærevillig og lærenem. Hun har den fedeste energi, så vi håber vi kunne finde nogle hundeerfarne mennesker, der gerne ville bruge hendes energi til fx Agility eller anden aktiv sport. Hun har ikke været sammen med så mange andre hunde, men elsker dem. De store skal hun lige vænne sig til ellers går det rigtigt godt. Det ville være et kæmpe plus hvis der var en anden hund i familien, da hun elsker dem og støtter sig utrolig meget op af dem. Hun kan både med hanner og tæver., Hun kan ikke være alene hjemme. Det bunder i separationsangst og at man har gået fra hende for tidligt og for lang tid. Hun hyler og gør – så det skal nye ejer være indstillet på at træne., Bella kan godt være nervøs i nogle situationer, derfor søger vi også hundeerfarne mennesker, der kan hjælpe hende, og et hjem uden helt små børn., Som sagt er hun en fantastisk lille glad krudtugle , der logrer så meget, at vi er bange for numsen falder af., NB HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELTE HUND.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0231

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 1 måned.

Lækre Kiwi kan prale af at være en af de katte på internatet, der har den blødeste pels. Det beviser hun også gerne. Når man lige vinder hendes tillid, så vil hun rigtig gerne snakke og er sød og imødekommende, dog gider hun ikke blive løftet. Kiwi har været vant til både at være ude og inde. Hun har boet sammen med en hund, hvilket gik rigtig fint, men bare tanken om andre katte giver hende grå knurhår. Hun er meget lidt begejstret for sine artsfæller og skal til et hjem uden andre katte.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0269

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Rita er kommet, fordi hendes ejer er kommet på hospitalet og desværre ikke bliver i stand til at tage sig af hende igen: Hun er en sød kælen, lidt forsigtig dame, der vil nyde at komme ud i et roligt hjem med rolige, kærlige mennesker, som har god tid til at kæle og børste hende. Hun har været ren indekat indtil nu og er vant til at bo sammen med en anden sød kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0048

Fugl: Australsk undulat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 4 måneder.

Karma er klar til en ny familie. , Hun er en Autralsk Undulat som er indleveret sammen med artsfællen og partneren Kili., Fuglene er endnu ikke håndtamme.

Brande Internat

Ref: 17BH-4-0315

Hund: lille blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 8 måneder.

Dollar blev indleveret til en dyrlægeklinik for at blive aflivet. Imidlertid synes personalet der, at det er en fin hund der sagtens kan få et godt liv i mange år endnu. Derfor kontakte de Dyrenes Beskyttelse så hunden kan få hjælp til en egnet ny familie via internatet. Dollar er en smuk og umiddelbart sød lille hund, der hviler godt i sig selv, med et charmerende og særpræget udseende. Han kan gå pænt og roligt i snor, hilser gerne på de andre hunde, men de har ikke hans store interesse ej heller kat. Han er ok med de mennesker han har mødt hos os, ødelægger ikke sine ting og er renlig. Han holder meget af at lege med bold og at bruge sin næse. Vi søger et hjem med tid til ham og uden børn - eller med store børn/ teenagere., Han er blevet kastreret hos os, fordi han var cryptochid.

Brande Internat

Ref: 17BH-4-0317

Hund: dobermanblanding?

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Sjang er kommet fordi hans handicappede ejer ikke kan tage sig af ham. Han har boet i lejlighed med sin ejer uden adgang til have og er en meget ung og imødekommende og kontaktsøgende hvalp, der elsker kæl. Han er dog lidt forsigtig ved nye ting og andre hunde (måske ikke oplevet så meget eller mødt så mange andre hunde). I hundeskoven holder han sig til os og han er ikke særligt interesseret i legetøj, (måske ved han ikke rigtig hvad det er ). Han går rimelig pænt i snor. Han kan pilles og kigges alle steder. Han tager godbidder lidt voldsomt, og kan sit. Sjang har brug for et erfarent hjem, hvor man er klar og har tid til samvær og til at starte stort set fra bunden mht læring, opdragelse og socialisering.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0144

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Mira kom og holdt sig til i nogle uger, hvor det ikke lykkedes at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen pige, som vil trives i de fleste hjem.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0436

Kanin: Satin dværg vædder

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Lille April er fundet herreløs, og det skal en smuk lille kanindame, da ikke være. Hun ønsker sig et nyt hjem, som frikanin gerne sammen med en neutraliseret hankanin. Hun elsket at blive nusset, og elsket at drøne rundt og bruge en masse energi. Hun bor indenfor her hos os. Hun er neutraliseret d. 18/4

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 år.

Emil er en rigtig gavtyv, som vil passe ind de fleste steder, hvor der også er mulighed for at komme ud. Han er en dygtig jæger., Han er meget selskabelig og rolig, men man skal acceptere, at lade ham være når han selv vælger at gå. Emil har tidligere haft både hunde- og kattevenner.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0143

Kat: Huskat sort

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Diego er en super sjov og kælen ungkat, som kom her til sammen med sin bror Noah. Diego er en meget imødekommende kat, som elsker kontakt og leg. Han er meget nysgerrig og aktiv og elsker at blande sig i det hele., Diego kan flytte alene, men ville sikkert elske at få sin bror med.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0278

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Houdini løb rundt på en befærdet vej, og det er desværre ikke lykkedes at finde hans ejer. Han er kælen og en selvstændig herre, som selv siger til og fra, når der f.eks. skal kæles og som egner sig bedst til et voksent hjem eller en familie med større børn og til at være en kat, som må være både ude og inde.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2124

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Sammi er en super sød pige, der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Alex og Sandie.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0192

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 4 måneder.

Linus var både tatoveret og chippet, men oprindelige ejer har givet ham væk og desværre er han ikke blevet omregistreret, så vi kan finde hans nye ejer. Han er en lidt forsigtig, men meget sød og venlig kat. Kælen når han lige er faldet til og rolig og lidt nysgerrig. Han vil sikkert trives godt i et roligt, kærligt hjem - måske har han været indekat i sit sidste hjem

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0418

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Søde Malik leder efter et nyt hjem. Han fandt vej til en gård som tilløber, og fik tæsk af gårdens egne katte. Da han kom til os fjernede vi mere end 20 tæger og flåter fra ham. Han er en lidt nervøs dreng, så han søger et roligt hjem, med god plads i sofaen for han vil rigtig gerne nusse og hygge. Malik bryder sig ikke om høje lyde og hurtige bevægelser, så han søger et hjem uden andre dyr, og uden børn. Malik skal have mulighed for at komme udenfor i sit nye hjem.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0428

Kanin: Hollænder

Køn: Han

Alder: 2 år.

Dejlig Apollon er kommet til os sammen med 3 andre kaniner, da ejer ikke kunne have dem mere. Han er en forsigtig dreng, der ønsker sig et roligt hjem som frikanin, gerne sammen med en neutraliseret hunkanin. Han elsker at blive nusset. Han bor indefor her hos os. Han er neutraliseret d. 18/4

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2120

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Sandie er en super sød pige der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Alex og Sammi.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-2021

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Hvalpede og meget glade Pluto søger et nyt hjem. Han har ikke prøvet så meget i sit korte liv, da forrige ejer altid havde ham gående i en udendørs hundegård. Dog gik han sammen med en anden hund og er derfor vældig glad for andre hunde, især tæver. Hans problem er bare, at han er ret voldsom i sin leg. Hvilke godt kan stresse de andre hunde. Han er dog den mest fantastiske legeonkel overfor hvalpe. Han har ikke været vant til at gå i snor eller blive trænet. Så en ny ejer skal være klar på at starte fra bunden med hvalpe- og lydighedtræning. Men nu har Pluto været hos os i nogen tid - og vi har fået lært ham rigtigt meget. På vores Facebook side er der nogle videoer hvor man kan se hvor dygtig han er blevet. Pluto er en utrolig glad og dejlig hund, som elsker sine mennesker og vil gøre alt for dem, og han vil også meget gerne træne. Pluto søger et hjem med masser af plads i hus og have, dvs ikke lejlighed eller rækkehus og tid til træning. Vi ved , at han ikke kan være alene hjemme, så det skal en ny ejer også have tålmodighed til at træne. Hvis der er børn i hjemmet, skal de kunne klare at blive væltet af en 27 kg. skøn og hvalpet hund. NB: HUSK, AT BESTILLE TID TIL DEN ENKELTE HUND!

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-1-0067

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 år og 1 måned.

HUNKATTEN DAISY. Daisys ejer har gennem længere tid været syg og derfor ikke kunnet passe hende optimalt og vi har nu aftalt at hjælpe hende videre til et rart hjem. På vores facebookside kan man se da hun var til dyrlæge og blive shinet op, for hun trængte mildest talt til en kraftig soignering. Det kom der pelsmæssigt en ekstra kat ud af! Så er der lige det med huldet som vel godt kan siges at være noget til den gode side, men det er vi i fuld sving med at lave om på. Daisy har aldrig været udenfor før og havde ret begrænset plads at udfolde sig på. Hos os er hun startet på "motionsprogram" - ud at løbe på vores løbegange og ud i haven og få lidt græs mellem poterne og det er et kæmpehit som man bliver helt utrolig træt af skal vi hilse fra damen og sige. Når hun har været i gang, sover hun som besvimet. Daisy er rar og omgængelig og jo en moden model, så hun vil gerne finde nye ejere med tilsvarende egenskaber. Mulighed for at kunne komme ud "på græs" vægter vi højt for vi kan bare se at hun nyder det. Daisy er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-1-0245

Hund: Chihuahua / Papllion

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Milo er en fantastisk sød og rar lille gut. Han er dog meget forsigtigt, hvilket skyldet for meget uro i tilværelse førhen. Derfor søger Milo et hjem i rolige omgivelser og med trygge rammer og gerne et hjem uden børn. Han er nem at gå med, og derudover er han en rigtig puttemås som elsker at ligge i sofaen.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0092

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Nellie er en super charmerende kat, som dog for nogen kan virke lidt reserveret. Dog er hun ikke reserveret når først hun kender sine folk, og ved at vi både vil lege og nusse hvilket hun nyder meget. Så mangler du en sød, sjov og flot kat, så kunne Nellie måske være den heldige.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0167

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Gunbritt her var ikke helt klar til at få taget billed, da vi forstyrrede hende under middagsluren. , Gunbritt har i længere tid holdt til ved et busstoppested. Hun blev set ofte, og blev med tiden mere og mere mager. , Derfor blev hun kørt til Nordjyllands Internat, for at få hjælp. , Så nu bor hun her, hvor hun bruger dagen på at dase, og lege lidt med sin glimmerbold, som hun indimellem sidder og dasker lidt til. , Hun er en kærlig og rolig kat.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0431

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Elsa var meget stresset i sit hjem, derfor leder hun nu efter et mere roligt et af slagsen. Hun er sød, sjov, legesyg og kælen. Elsa søger et hjem uden andre dyr og hvis der er børn, skal de være over 12 år, og rolige. Elsa er vild med at blive nusset, og smider sig gerne på gulvet for at få vores opmærksomhed. Hun søger et hjem hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor hvis hun har lyst til det.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0135

Hund: Cavalier King Charles Blanding

Køn: Han

Alder: 4 år og 4 måneder.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Larsen gik sammen med andre hanhunde, men på det seneste har han desværre ikke rigtig kunnet rumme de andre, og søger hen hvor der er ro. Vi søger derfor en ny ejer, der er stabil, og rolig og ikke har andre dyr. , Larsen er en sjov lille fyr. Han vil os rigtig gerne, og er meget glad når vi kommer og når vi sidder sammen med ham. Han er dog stadig lidt utryg og ny i hvordan sådan nogle mennesker bevæger sig og kan fare sammen hvis tingene går for stærkt. , Fordi Larsen kommer fra trænge kår, må en del arbejde med ham fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-4-0246

Hund: Grand danois

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

Aller bedste Boomer., Vores allerstørste dreng der tror han er en lille chihuahua. Han er sådan en dejlig og lækker hund., men Boomer bærer desværre præg af sin fortid. Boomer vejede kun 46 kg da han kom til os, havde ekstremt lange negle, var usoigneret, muskelfattig og havde ikke prøvet noget. Det kan også være en udfordring at gå i snor med ham da han heller ikke har lært det, eller nogle andre grundkommandoer. Dog har vi fået lært ham sit og være mere omgængelig og hånterbar. Han er blevet kastreret d. 02/03., Ud over det, er han en hund med masser af gå på mod og en masse kærlighed at give. Han elsker at få nus og møs., Han skal have en stor grund at kunne løbe på og gerne nogle med GD erfaring. Gerne et hjem uden små børn eller hanhunde. Her hos os har han kun hilst på tæver., NB HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELTE HUND:

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0274

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 2 år.

Søde Luke er en dejlige og kælen kanin, som mangler et nyt hjem. Han ønsker sig et hjem med en skøn neutraliseret hunkanin. Luke er kommet retur fra tidligere ejer da han tissede i møblerne, derfor vil han gerne på sigt være udekanin. Han er på nuværende tidspunkt indekanin. Ny ejer skal derfor kunne have ham inden nu og når temperaturen er til det sætte ham ud i voliere. Man skal beregne en del pelspleje til Luke. Han er neutraliseret september 2016

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0085

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Grethe er en meget flot trefarvet kat som er lidt langhåret. Hun var sammen med sine tre små killinger sat af på en rasteplads hvor de måtte klare sig selv. Nu er de alle ovenpå igen, og killingerne er store nok til at klare sig selv. Derfor søger Grethe nu et sted hvor hun rigtig kan blive forkælet og blive taget godt af lige som hun har gjort det med sine killinger. Så mangler du en flot og kælen kat som Grethe så kontakt os endelig.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0247

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Preben er en stor dejlig kat, der har været indekat, men han vil rigtig gerne ud. Et liv som indekat, vil ikke passe til ham. Ligesom han heller ikke er vant til børn.

Brande Internat

Ref: 17BH-4-0298

Hund: shæfer

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 2 måneder.

Emma er kommet fordi hendes unge ejere, selvom de er meget glade for hende, har måttet erkende, at de ikke har overskuddet til at opdrage og stimulere hende i den grad, som hun har behov for. Hun er en glad og aktiv hund, som er nem at begejstre, sød og kærlig og meget legesyg, og har ikke helt lært, hvordan man også nogle gange skal vær rolig og gøre ting, man bliver bedt om. Hun er ellers en lydhør og kontaktglad hund, har respekt for katte, vil gerne andre hunde og mennesker og er god til at komme ved indkald for en godbid og ros/klap og kæl. Hun lader sig gerne berøre overalt, kender de almindeligste ord og elsker at lege med en bold. Der er et rigtig godt potentiale i hende for den rette person, som er en erfaren person, der har overskuddet fysisk og mentalt til samvær og til træning, aktivering og opdragelse .. og meget gerne besøg på hundeskole sammen med Emma.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år.

Her ser I søde Trunte som er blevet indleveret til internatet med sin søster Trille da deres ejer er afgået ved døden. Trunte var meget nedstemt da hun kom til os, men nu er hun tryg og glad ved os og personalet og så meget kærlighed hun giver os når vi kæler med hende. Hun nusser os og kommer med sit hoved og nusser os på kinderne. Hun er bare så sød at hun ikke ved hvad hun skal gøre ved sig selv. Hun er så mild og rolig og vi ønsker for Trunte et stille og roligt hjem, gerne hos en enlig med tid og overskud. Der må gerne være en have hun kan komme ud i når først hun er klar til det. Smukke Trunte er steriliseret og øremærket. Kom og hils på denne skønne kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0146

Hund: Dansk-Svensk Gårdhund/Cavalier King Charles

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Erik startede som én af de hunde vi var mest nervøs for ville klare den adfærdsmæssigt, da han var enormt sky, og ikke anede hvordan han skulle forholde sig til det nye liv udenfor murene. Men efter en del tid, kærlighed og forståelse har han udviklet sig rigtig meget, og vi mener at han nu vil være klar til at få sig sine egne mennesker :) , Erik har rigtig meget kærlighed i sig, og det har været fantastisk at opleve ham give den til os. , Erik kommer fra trænge kår, og derfor må en del arbejde med ham fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0047

fugl : Australsk undulat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Kili er klar til en ny familie. , Hun er en Autralsk Undulat, som er indleveret sammen med artsfællen og partneren Karma., Fuglene er endnu ikke håndtamme.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0307

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 4 måneder.

Ingelise er kommet, fordi hendes ejer ikke kan give hende det hun har brug for. Hun er en sød, meget kælen og nysgerrig kat. Dog lidt forsigtig og afventende især ved nye omgivelser. Hun vil sikkert trives i de fleste familier og måske også blive en dygtig musefanger, hvis hun får lov at være både inde og ude - men måske vil hun også have det fint med at være ren indekat, hvis man er opmærksom på at dække hendes behov derinde.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0319

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tving er en tilløber, der har mødt børn, andre katte og stor hund, mens den har holdt til i en mindre by nogle uger, hvor dens ejer blev søgt fundet - desværre uden held. En meget venlig kat, super kælen og dejlig fyr, som snakker meget og elsker at gnubbe kinder og få en masse opmærksomhed.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0429

Kanin: Angora

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Store Abigail er kommet til os, da tidligere ejer ikke kunne have hende og 3 andre kaniner mere. Hun er en rolig pige, der elsker at blive nusset. Hendes pels var desværre ikke blevet holdt så hun er blevet klippet helt ned, og ser derfor lidt pjusket ud. Der skal regnes med daglig pelspleje, og trimning ofte, når hun får sin fine pels igen. Hun er neutraliseret d. 11/4

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0318

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Carlos er kommet tilbage efter få dage, fordi det ikke fungerede for dem med kat. Oprindeligt kom han løbende til og har holdt sig til, og det lykkedes ikke at finde frem til hans ejer. Han er en stor, dejlig hankat med masser af gåpåmod. Han er opsøgende og vil rigtig gerne kæle, er venlig og meget imødekommende. Han vil fungere bedst som både inde- og udekat.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0427

Kanin: Angora

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Store Boss er kommet til os, da tidligere ejer ikke kunne have ham og 3 andre kaniner mere. Han er en rolig dreng, der elsker at blive nusset. Hans pels var desværre ikke blevet holdt så han er blevet klippet helt ned, og ser derfor lidt pjusket ud. Der skal regnes med daglig pelspleje, og trimning ofte, når han får sin fine pels igen. Han bor indenfor her hos os. Han er neutraliseret d. 11/4

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0071

Kat: Huskat Sort/hvid lidt hvid på overlæben

Køn: Hun

Alder: 2 år og 3 måneder.

Lola er en dejlig rolig og snaksaglig kat og elsker ens selskab. Hun har indtil vi fik hende været vant til at gå som udekat, men har fået lov til at komme ind når hun havde lyst. Hun søger derfor en ny familie hvor hun har mulighed for at være en del ude.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-4-0252

Degu: Degu

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Alvin er en rigtig fin lille degu, der nysgerrigt kommer frem og kigger og vil snakkes med. Lige nu har vi ikke andre deguer, så han går alene og kan derved ikke få opfyldt sit sociale behov, for at være sammen med andre artsfæller. Har du en anden degu, der kunne bruge en kammerat, så er Alvin et rigtig godt valg.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1602

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 4 måneder.

Hr. Jessen fulgte vedholdende efter nogle mennesker hjem. Han er en sød, kælen og lidt forsigtig herre, men som meget gerne vil snakke. Han vil trives bedst i et roligt kærligt hjem, der har roen og tålmodigheden til at lade ham finde ud af det i sit eget tempo. Han er også meget nysgerrig, vil gerne undersøge og vil sikkert trives bedst i et hjem, hvor han på sigt også må komme ud.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0311

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Nora er en lille tilløber, hvor det heller ikke er lykkedes at finde et ejerforhold. Hun er fin ung og rigtig sød og vil trives i de fleste hjem.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Balder

Giv dyr som hvalpen Balder en lys fremtid

Hver en krone gør en forskel