Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Freja er nu klar til at finde sit nye hjem. Hun er kommet tilbage til os, da hun ikke kunne med de andre katte i hjemmet. Hun har her hos os fundet nogle gode kattevenner, men skal ud til et hjem, hvor der ikke er andre husdyr, og gerne til hus og have, så hun kan løbe rundt og udforske verden. Hun er fantastisk sød og kælen, når hun først har vænnet sig til en. Hun nyder de høje kradsetræer, hvor hun kan ligge og danne overblik over alt, som sker. Hun er legesyg og skulle gerne i sit nye hjem aktiveres, så hun kan nå sin idealvægt på sigt. Så hun må gerne fortsætte på sin nye slankekost, som hun er glad for. Eventuelle børn skal være over 15 år.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1560

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Kvikky har holdt til ved en "Quickpot" igennem en længere priode, hvor man har forsøgt at få hende til at "få væk" uden held. Hun er en ung, stille og rolig, sød og kælen lille kat, der gerne vil ud i kærlige, venlige omgivelser.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0089

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Joshua er kommet som en ud af en gruppe på 8, hvor de mange katte var blevet for meget for ejeren. Han er en rolig lidt forsigtig og kælen mis og vil gerne nusses hvis man bare er rolig og tager sig tid

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1762

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lotte blev dumpet hos en privat, sammen med 4 andre katte. Hun er en rigtig kælen og imødekommende mis, som også er selvstændig og kan sige til og fra. Hun foretrækker måske et hjem uden andre katte eller evt. et, hvor hun kan komme ud og få lidt luft. Hun er en dame, der gerne selv vil bestemme, og når hun så vil putte, vil hun RIGTIG gerne putte.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-4-0020

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Flot, stor hankat, hvad han godt selv ved., Derfor vil han heller ikke dele sin nye ejer med andre katte, så han skal være alene-kat., Han er næsten som en hund, slikker folk i hele hovedet.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0042

Kat: Huskat brunstribet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Johanne er en fin, lille pige med lidt mere pels end almindelige huskatte. Hun er stille og rolig, måske en smule forsigtig, men når først hun er varmet op til én, vil hun hjertens gerne snakkes med. Hendes farve, pels og størrelse gør, at hun ligner lidt en europæisk vildkat, så her er muligheden for at få sig en lidt speciel kat med hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-2209

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

3 undulater søger nyt hjem. Mor blev fundet dumpet i deres bur, mens ungerne lå i reden. De er vant til at være inde og kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem. Mor kender vi ikke alder på, men de 3 unger er 4 måneder gamle.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0168

Kat: Huskat

Køn:

Alder: 1 år og 1 måned.

Twix er den ene af to katte, som er kommet her til efter at de formodentligt er blevet dumpet. Twix er en sød og rolig hankat, der har brug for et roligt og kærligt, voksent hjem uden små børn. Han er rigtig kælen, når han lige føler sig tryg og ved man vil ham det godt og derved bliver lokket til det. Måske vil han egne sig godt som musefanger, evt. på landet også selvom der eventuelt skulle være andre knap så velkomne katte i området.

Fyns Internat

Ref: 17FK-1-0161

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

Gertrud har ikke behov for venner eller veninder i form af andre katte! Hun kan være venlig og spinde højt, hvis det passer hende. Hun er en sand mussefanger og vil stortrives som ene kat på et lille husmandssted, hvor det frie liv kan nydes, og hvor hun selv kan sige til hvis hun skal have opmærksomhed. Hun skal bestemt ikke i hjem med børn. Vi er sikker på der findes en ansvarlig landmand derude, som vil sætte pris på hjælp til at holde musebestanden nede og som kan leve med en kat med stor personlighed

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0098

Fugl: Hane

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Flot og omgængelig ung hane søger nyt hjem.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0139

Hund: Labrador retriever

Køn: Tæve

Alder: 1 år og 3 måneder.

FOXY ER I FAMILIEPLEJE - Foxy er steriliseret. BESKED FRA PLEJEMOR: Foxy er en skøn og kærlig pige, som elsker at blive nusset og hygget om. Hun er utrolig nem at have i et hjem, og hun falder hurtigt ind i rutinen. Foxy trives rigtig godt med at have en af sine egne artsfæller, som hun kan støtte sig op af, og som kan vise hende, hvordan det hele foregår. Lige nu lever hun sammen med en Border Collie. Foxy er rigtig glad for lange ture i naturen og vil også gerne gå til en form for træning, så hun kan få brugt sit hoved, samt blive mentalt stimuleret. Foxy er god til at bruge sin næse, så det kunne også være en mulighed at starte på noget sporarbejde. Foxy kan med alle hunde. Hvis du mener at kunne løfte denne opgave, så får du den kærligste og gladeste hund, som sætter stor pris på dig og din kærlighed til hende. Foxy er i pleje og klarer dette til top point. , FRA DEN STORE LAB SAG. Frække Foxy er en hund med en god selvtillid. Hun elsker bare at arbejde for en. Hendes anden yndlingsbeskæftigelse er at hænge op ad en, fordi hun bare elsker os så meget. Hun har et fantastisk sind. Hun kan sitte og næsten apportere og elsker at rende rundt med ting i munden, som en rigtig retriever., Foxy skal ud til et stabilt hjem, da hun godt kan stresse hurtigt op. Hun skal ikke ud til børn eller tæver/andre husdyr. Hun søger en meget hundeerfaren ejer. Hun ville elske at gå til træning og noget hobbyjagt. Skal bo med anden hund., Generelt om hundene fra sagen:, Disse hunde er udprægede flokdyr. Det bliver svært for dem at være alene hjemme og bør tilvænnes dette gradvist over uger/måneder., De er ikke renlige., De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Dette kan resultere i uventede reaktioner fra disse hunde i ukendte situationer. Det er nye ejers ansvar at hjælpe hundene til en positiv indlæring., HVIS DU ER INTERESSERET, SÅ LIGGER DER ET SPØRGESKEMA PÅ ROSKILDE INTERNATS HJEMMESIDE.

Fyns Internat

Ref: 16FK-4-1880

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 6 måneder.

Lærke er en superkælen og snakkesaglig kat. Hun elsker at blive nusset og nyder alt det opmærksomhed, hun kan få. Hun skal på sigt have mulighed for at komme ud, men vil ikke have noget imod at indtage sofaen.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0224

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Siff har boet som indekat, og det trivedes hun slet ikke med. Derfor søger denne virkelig smukke pige sig et nyt hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor. Sif er vant til hunde, og til at ligge i møblerne. Hun søger et hjem hvor der ikke er små børn. Sif er lidt tilbageholdende til at starte med, og skal lige lande i situationen. Sif kan ikke lide at blive rørt ved halen, og dette skal ny ejer selvfølgelig respektere.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0140

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 2 år og 3 måneder.

RONALDO ER I FAMILIEPLEJE:, Ronaldo er kastreret., Ronaldo er ude i familiepleje sammen med 3 andre hunde og to katte., Det tager han bare i stiv arm, han er tryg i hjemmet og god til at falde til ro. Han var meget usikker på hundene i starten, men efter én dag blev det meget bedre, og han er begyndt at lege med den yngste nu. Han opfører sig som en helt normal hund i hjemmet, og følger efter plejemor over alt. Han ved dog ikke, hvad man må og ikke må, men den tager vi gradvidst. Han er en fantastisk, skøn hyggetrold – der har det bedst med at sove med benene i vejret. Han vil gå i gennem ild og vand for dig, og hans sjæl går lige i hjertet. , FRA DEN STORE LAB SAG. Smukke Ronaldo. Han er faktisk en af de hunde, som har rykket sig hurtigst af dem alle. Han er en helt igennem fantastisk dreng, som elsker at arbejde for dig. Han utrolig mild og elsker at ligge og putte. Han er en typisk retriever, der gerne vil have tingene i munden, men atypisk ved, at han ikke kan lide vand. Han leger rigtigt meget med sin søster og elsker at få brændt krudt af., Han går superfint på tur og følger altid én. Han kan sitte og køre i bil og opfører sig næsten, som en helt alm. hund, som ikke har været udsat for noget., Ronaldo søger et roligt hjem med tid til ham. Han skal ud til hus og have. Gerne et hjem uden børn og andre hanhunde/andre dyr., Han skal gå til træning/lydighed., Disse hunde er udprægede flokdyr – det bliver svært for dem at være alene hjemme, og man bør tilvænne dette gradvist over måneder., De har lidt psykisk overlast i form af manglende socialisering til hverdagslivet, andre dyr og mennesker. Dette kan resultere i uventede reaktioner fra disse hunde i ukendte situationer. Det er nye ejers ansvar at hjælpe hundene til en positiv indlæring., HVIS DU ER INTERESSERET, SÅ LIGGER DER ET SPØRGESKEMA PÅ ROSKILDE INTERNATS HJEMMESIDE.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1866

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Demelza er kommet som den ene af en gruppe katte, fra et hjem, hvor det stigende antal dyr var vokset ejeren over hovedet. Demelza er en stille og rolig, super dejlig, voksen kat, der er lidt forsigtg i nye smamenhænge. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem gerne sammen med en sød makker. Hun har været mest indekat til nu.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0176

Kanin: Russer blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Fritz er en lille sød hankanin. Han er meget rolig og synes bestemt, det er rart med kæl. Han er nem at håndtere og nyder at komme ud i solen og motionere. Han er kastrat. Han er glad for Francis, en sød hunkanin.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Frida har været væk fra sin ejer en periode, er blevet en smule tynd og har fået en del skrammer af det. I mellemtiden har hendes ejer anskaffet en anden kat og mener derfor ikke, at hun kan have Frida igen. Nu er hun ved at være restitueret og er klar til sit nye hjem, som gerne skal være et hjem, hvor hun gerne må være inde, men også lidt ude. Hun er lidt forsigtig, men vil meget gerne nusses og er meget madglad. Hun vil egne sig bedst i et hjem med ro, uden mindre børn, hos en familie, der har tid til hende.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0196

Marsvin: Teddy marsvin

Køn: Han

Alder: 11 måneder og 4 uger.

Theodor er kommer ind til os, da det marsvin, han boede sammen med, ikke kunne lide ham. Han søger derfor et nyt hunmarsvin, han kan flytte hjem til. Han er en forsigtig fyr, der skal arbejdes lidt med for, at han bliver tryg. Han er neutraliseret d. 24/2.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1892

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Apollo har holdt til ved Billund Lufthavn en periode on and off, indtil han blev hjulpet hertil. Apollo er både sød og kælen, meget nysgerrig og spinder gerne og meget. Og så er han nem at kende, fordi han mangler spidsen af sit venstre øre. Han vil trives i de fleste hjem med mulighed for at være både inde og ude

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0240

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 7 måneder.

Simbas ejere havde ikke tid nok til hende, så derfor søger hun nu et nyt hjem. Simba er 100 % indekat. Hun er sød, nysgerrig og kontaktsøgende. Hun er rigtig glad for at hygge i sofaen, og så står hun tidligt op. Simba er ikke glad for små børn, så hun søger et hjem uden den slags. Simba er meget glad for mad, og da hun kan være dominerende overfor andre katte, søger hun et hjem, hvor hun vil få al opmærksomheden selv.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0171

Fugl: Hane

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Flot og omgængelig ung hane søger nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0151

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Wilhelm kom lettere skadet efter at være kommet løbende til de mennesker, som hjalp ham videre. De fleste skader er nu ved at være helet, men det delvist manglende øre bliver ved med at gøre det nemt at kende ham. Han er en utrolig kælen og imødekommende overfor os tobenede, med et stort ønske om opmærksomhed og kæleri og med behov for også at kunne komme ud på sigt. Skal kunne komme udenfor. Han er sikkert også i stand til at begå sig, hvis der er andre fremmede katte, som ikke skal være der. Kræver en del kæl og opmærksomhed!

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0189

Krybdyr: Skægagame

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

De to skønne unge skægagamer er givet af nogle tankeløse mennesker i gave. Muligvis ment som en joke, men i vores øjne er anskaffelse af kæledyr en sag man skal tage seriøst. , Vi søger derfor et nyt hjem til pigerne, som har erfaring med og kan imødekomme skægagamernes behov, både ift. indretning af terrarie, lys, varme og fodring

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0853

Kat: Huskat sort m lidt hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Mascus er en flot, blank kat, som er lidt lang i pelsen, og så har han en sød, lille, hvid plet på brystet. Han er lige så kælen, som dagen er lang, og elsker bare at smide sig på siden for at blive nusset. Han er meget madglad, så han kommer altid, når man kalder, når bare man har en lille godbid til ham.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0119

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Store, dejlige Ninnis ejer er desværre død, derfor søger hun nu efter sin nye madslave. Hun er frikanin og trives derfor IKKE i bur. Hun er en smule overvægtig, så hun skal tabe sig lidt. Hun elsker nus og elsker at sidde på skødet og hygge. Hun er neutraliseret d. 9/2-17.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0770

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Hun

Alder: 14 år og 3 måneder.

Bamseline er en sød og kærlig mis. Hun kom til os med to killinger som er kommet videre, så nu søger Bamseline et dejligt og roligt hjem, hvor hun kan nyde sit otium., Vær opmærksom på at alderen er et estimat, og at hun med godt sandsynlighed har mange gode år i sig endnu.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0043

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Juliane er en dejlig og kælen hunkat. Hun er stille og rolig i alle situationer og elsker at blive snakket med. Hun vil passe supergodt ind i en familie, hvor hun kan få lov til at være sofakartoffel og blive forkælet lidt.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0067

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Emil er kommet via kredsformanden efter at være kommet tilløbende. Meget stort sår på bryst og hals. Han er en meget sød og kælen kat, der elsker at blive nusset og han er nysgerrig. På sigt vil han nok trives bedst som både inde- og udemis.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0175

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Delmo er en skøn hankat, meget kælen. Kommer med det samme når han ser en og vil snakke. Han vil i nyt hjem nyde at kunne slænge sig i sofaen. Han skal på sigt have mulighed for at komme ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2124

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sammi er en super sød pige, der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Alex og Sandie.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1508

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Marylyn kom og holdt sig til ved en villa og græd for at få opmærksomhed og hjælp. Hun er en sød og venlig og snakkesalig kat, der er glad for mennesker. Nysgerrig og vil rigtig gerne stimuleres måske med et udeliv. Har dog til trods et meget roligt sind og vil helt sikkert også gerne være selskabskat i en dejlig familie.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1957

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Svend er en voksen og selvstændig, flot fyr, som er rigtig sød og kælen, når han selv må være med til at sætte dagsordenen, og som sagtens kan begå sig og sige fra, hvis det er nødvendigt. Han vil sikkert blive en formidabel musefanger og også kunne klare sig, hvis der skulle være andre mindre ønskede katte i omgivelserne. Et liv med gode udenomsfaciliteter på sigt, vil sikkert passe ham fortrinligt.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0710

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Nura er en rigtig fin kanin, som elsker at blive nusset under hagen. Hun er sød til at blive taget op. Hun kom sammen med 7 andre kaniner, som var blevet sat af i en papkasse på en rasteplads.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0109

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lucrezia er hjulpet herud med et skadet ben, fordi det ikke lykkedes at finde hendes ejer, så denne kunne tage sig af hende. Hun er en ekstremt kælen og kontaktsøgende pige - det er faktisk meget svært at tage billede af hende på grund af det. Hun er utrolig tillidsfuld overfor mennesker, selvom hun tydeligt er utryg og utilpas i de nye omgivelser. Hun er en lille, elegant og smidig pige også.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1755

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Ursa er blevet fundet i Esbjerg. Hun er en sød, men selvstændig kat, der gerne selv vil være med til at sætte dagsordenen og kan sige fra, hvis det er nødvendigt. Hun har et stille og roligt sind og er kælen. Inde- og udekat/ musefanger med det frie liv på landet vil sikkert passe hende rigtig godt.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0178

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Freya er en supersød, lille kanin. Hun kom til os, da hendes tidligere hjem ikke længere kunne tage sig af hende. Hun er steriliseret. Nyder nus og kæl. Hygger sig gerne i solen og elsker plads.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0149

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Bob kom, som herreløs tilløber, og var måske blevet ramt af en bil. Han er en sød, venlig, rolig og kælen dreng, som rigtig godt kan lide at nusse og hygge.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Dejlige Kitty blev fundet herreløs, og ingen ejer har meldt sig. Kitty er en meget blid og rolig pige, hun søger et roligt hjem, med en masse tid til hygge og nus. Kitty er ikke så glad for de andre katte, så hun søger et hjem, hvor hun er alenedyr. Kitty søger et hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme udenfor og nyde naturen, når hun har lyst.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2109

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sia er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men ellers rigtig sød.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0521

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Lukas har været væk hjemmefra i e nlængere periode. Vi har fundet ejeren, men denne er ikke mere i stand til at tage sig af Lukas. Derfor søger vi et nyt hjem til ham . Han er en meget venlig og sød kat. der godt kan lide at blive nusset og kælet med og meget nysgerrig. han vil trives i de fleste familier gerne som både inde- og udemis

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0003

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Wiz hold sig pludseligt til på en parkeringsplads. Wiz er en meget sød, venlig og social. Han er en menneskevant, rolig og fin mis, som gerne vil gerne være inde- og udekat.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1930

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Bjørk kom som den ene af en større gruppe katte og andre dyr fra et hjem, hvor det stigende antal dyr var vokset dem over hovedet. Bjørk er en godmodig fyr, som er helt vild med at blive kløet bag øret, og elsker i det hele taget bare at få opmærksomhed og kærlighed. Han har været indekat til nu og vil sikkert trives ved at fortsætte med det, bare der er godt med nærvær og selskab og måske en sød anden kat.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0159

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Samson er kommet løbende til en landejendom og holdt sig til. Der er ingen som vil kendes ved ham, selvom han er en stort og flot hankat. Han er venlig snakkende, nysgerrig og kælen - og madglad, er han også og så vil han gerne følge efter en. Han har sikkert brug for et hjem, hvor han må være både inde og ude.

Fyns Internat

Ref: 17FK-1-0185

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 7 år og 1 måned.

Maggi er skøn hunkat. Hun er fra tidligere hjem vant til andre katte. Maggi bryder sig ikke om at blive løftet. Hun er opvokset med større børn. Hun skal i nyt hjem have mulighed for at kommer ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2006

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 1 år.

Fiori er overdraget til os, da ejer ikke kunne have ham mere. Han er vant til at være inde og går pt. med 3 andre undulater. Fiori kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2105

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Dulle er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er lidt forsigtig, men sød pige, som gerne undersøger omgivelserne.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0052

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 1 måned.

Få din egen huspanter! Store dejlige Emma er kommet til os sammen med Malou, da deres ejer skulle flytte på plejehjem. Begge piger er vant til at være både ude og inde. De er begge et par rigtig skønne og kælne katte.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0090

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Evy er kommet fra sin ejer og er den ene af 8 katte, som hendes ejer ikke mere har overskuddet til at tage vare på. Hun har haft det frie liv og boet i hus på landet. HUn vil sikkert trives bedst med fortsat at have det frie liv og måske være en god hjælper som musefanger.Hun holder mest af det lidt rolige og forudsigelige samkvem med mennesker men er rigtig god med de andre katte

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0011

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Denne dejlige kat hedder Kirsten, og hun har et utrolig dejligt sind. Hun er fundet efterladt ved en skole, og ingen vil kendes ved hende. Kirsten er utrolig ligevægtig, mild og meget kærlig af sind. Ligeså snart man kæler hende, ruller hun rundt for at blive nusset på sin mave. Hun er også meget legesyg, og hun elsker at lege med mus og bolde. Vi vurderer, at hun ville kunne trives hos en familie med større børn, andre katte og med adgang til en have, for Kirsten vil meget gerne ud og fange en mus eller to. Kom og hils på smukke Kirsten, som er så smuk i sine farver. Hun er steriliseret og øremærket, og hun skal kun til et hjem med adgang til en have.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0166

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

RESERVERET! Viggoline er den kærligste pige. Hun ved ikke noget bedre end at hygge med sine mennesker. Man kan ikke andet end at elske hende, og hun er glad for at have selskab, når hun skal spise. Viggoline er en rolig pige, som ville elske at få lov at hygge i sofaen. Hun følger med i alt, hvad der foregår omkring hende. Eventuelle børn skal være over 12 år. Hun søger et hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme ud, når hun har lyst.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0192

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Happy er en sød, lille fyr, som er blevet fundet i en kasse på en privat adresse i Odense. Her er han lidt stresset og ikke super tam. Vi er dog sikre på, at han nok skal komme efter det i et nyt og kærligt hjem. Det er en skønnet alder. Kom og se ham, han er rejseklar.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0121

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 8 måneder.

Flash er kommet ind sammen med resten af kanin familien, fordi ejer ikke havde overskud til dem. Han er vant til at være i hænder og vil gerne kæles med. Han er vant til at gå ude med andre kaniner. Det skal han også have mulighed for i nyt hjem. Han er kastreret.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-0688

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder.

Racer kom i sin tid sammen med sin kattegruppe. Hun har været i familiepleje, som fortæller: Racer er en rigtig sød og dejlig kat, som knytter sig tæt til sit menneske. Hun elsker at være ude og at lege med andre katte. Hun vil trives hos en enlig eller et par, gerne med andre katte og med mulighed for at komme ud.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0142

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Gry kom og holdt sig til i en periode, uden nogen ville kendes ved hende. Hun er en kælen, nysgerrig pige, der smyger sig kælent op ad én, og som gerne spinder, når man kæler for hende. Har man en godbid til hende, så er hun helt solgt.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0177

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Francis er en meget sød og kælen hunkanin. Hun nyder at være hænder og synes, det er hyggeligt at komme ud i solskin og se sig omkring. Hun er gode venner med Fritz. Francis er steriliseret.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1652

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Bodil er fundet ved en landejendom. Hun er en sød og venlig, stille og rolig mis. Hun er lidt forsigtig ved nye ting og ikke så glad for hurtige bevægelser, men når hun lige har set en an og fundet ud af, at man vil hende det bedste, så vil hun rigtig gerne nusses og kæles med. Hun vil trives bedst i et roligt og venligt hjem, måske også som indekat.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0144

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Mira kom og holdt sig til i nogle uger, hvor det ikke lykkedes at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen pige, som vil trives i de fleste hjem.

Bornholms Internat

Ref: 16AK-4-0313

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 måneder og 4 uger.

Meget rolig og fin, lille pige., Vil gerne kæle, men er ikke meget for at blive taget op., Hun vil nyde at komme ud på landet, hvor hun kunne færdes som hun syntes og jagte nogle mus.

Brande Internat

Ref: 17BA-4-0153

Andet dyr: Hvid mus

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Hans og Grethe er mand og kone, regner vi med, som ejer er blevet træt af, og som vedkommende derfor har stillet ved en sportshal i en papkasse sammen med nogle flere mus. De blev opdaget af en 8 årig dreng, som tog dem med hjem og fik sin mor til at hjælpe.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1935

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Birk er kommet sammen med 20 andre katte, en hund og en kanin fra et hjem, hvor de mange dyr var vokset ejeren over hovedet. Bjørk er en rigtig lille kælepotte. Hun "pludrer" meget, og er meget kærlig og blid, alt i alt en rigtig sød lille mis. Hun har været indekat til nu, hvilket hun sikkert vil trives med fortsat, når blot der er selskab og godt med kæl. Gerne sammen med en anden sød kat

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0720

Kat: Huskat gråstrib med hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tanja er en rigtig sød kat med en utrolig blød pels. Hun var blevet efterladt af sin ejer, og blev så bragt hertil. Hun søger derfor nu et nyt hjem hvor hun rigtigt kan blive forkælet.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1057

Marsvin: Glathåret

Køn: Han

Alder: 11 måneder.

Her ses Vagabond. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. Vagabond er kastreret., Ring til os på 88770307, hvis I har interesse.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2142

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 3 måneder.

Lille Zia er fundet dumpet i en kasse, blot 3 uger gammel, sammen med sin bror, Zain. De har været i pleje sammen og er nu klar til at finde en ny madslave. De skal fortsætte deres liv sammen som frikaniner, for det bedste de ved er masser af plads at drøne rundt på. De er to lidt forsigtige kaniner, men de elsker at blive håndfodret, og så er der også tid til nus., De er indekaniner her hos os. De er begge neutraliseret d. 24/2. DE ER FORTSAT I PLEJE, SÅ DER SKAL AFTALES TID FOR AT BESØGE DEM.

Brande Internat

Ref: 16BK-5-1173

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Skildpadde kom sammen med sin mor og søster og har været i familiepleje sammen med sin mor og nogle nye søskende. Plejefamilien fortæller bl.a.: Skildpadde er en fin lille kat, som har fået navn efter sine farver. Hun er den mindste i flokken, men det har ikke givet hende problemer. Til trods for hendes lille størrelse leger hun gerne med sine søskende og vinder endda ofte. Hun er en meget nysgerrig kat fyldt med energi, som gør at hun næsten glemmer at spise, da hun hellere vil lege. Skildpadde vil passe bedst ind i et hjem, hvor man søger en energisk legesyg kat fremfor en sofa-nusse kat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SA-4-0707

Kanin: Løvehoved bl.

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Nina er en rigtig sød kanin, som elsker at putte med sin makker. Hun er sød til at blive taget op, og spræller næsten ikke. Hun er rigtig kælen, og elsker at blive kløet bag ørerne. Hun kom sammen med 7 andre kaniner, som var blevet sat af i en papkasse på en rasteplads.

Fyns Internat

Ref: 17FK-1-0193

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 6 måneder.

Ellie er en sød og rar hunkat. Ellie er vant til mindre børn. Hun nyder nus og kæl. Hun er fra tidligere hjem vant til at færdes både ude og inde. Hun er meget omgængelig og kontaktsøgende.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-2126

Kanin: Dværgvædder blandning

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lillo og Livo er fjernet fra deres ejer da de var overladt til dem i selv i et alt for lille bur. Hvor de gik i tis og møg, uden mad og vand. Lillo og Livo er to skønne og top lækre uldtotter, på lidt over 1 år. De vil gerne nusse og have kontakt, men er stadige lidt forsigtige, da menneske kontakt ikke er det de har fået mest af. Lillo og Livo fortjener et nyt kærligt hjem, med masser plads, nus og tålmodighed til at gøre dem helt trygge. De er kastreret og skal sammen ud i nyt hjem, da de er meget glade for hinanden.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1926

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Molly er kommet sammen med 20 andre katte, en hund og en kanin, fra et hjem, hvor hun har været indekat indtil nu. Opgaven med de mange dyr er vokset parret over hovedet og det er grundet til at hun nu har brug for et nyt hjem. Molly er en sød og rolig pige, der rigtig gerne vil nusses, og spinder, når man rigtig kæler for hende, men hun er lidt forsigtig i nye situationer og med nye mennesker og vi søger derfor et hjem med ro og ønske om nærvær, hvor hun må få sit fremtidige liv,- måske vil hun godt fortsætte med at være indekat og gerne have en sød makker med?.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Denne store, dejlige dreng er nu klar til at finde sit nye hjem. Han blev fundet herreløs, og ingen har savnet ham. Kim søger et roligt hjem, for han er en forsigtig dreng. Han vil meget gerne nusse og hygge, men han skal være tryg først. Hvis der er børn i hans nye hjem, skal de være over 15 år. Han søger et hjem uden andre dyr, og hvor han vil få mulighed for at komme udenfor.

Fyns Internat

Ref: 17FK-3-0144

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Ejer "glemte" at tag sin kat med, da han flyttede. Vigga ønsker sig et nyt hjem, hvor man ikke glemmer hende. Hun er en skøn pige, som nok skal blomstre i kærlige og ansvarlige hænder. Hun skal have mulighed for at komme ud på sigt

Fyns Internat

Ref: 16FA-4-2038

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Skønne Elmer har hele pakken. Charme, selvtillid og lækkert hår. Han søger nyt hjem, da tidligere ejer ikke længere kunne have ham. Han er en skøn og kælen dreng, som ønsker sig godt med plads, som han kan boltre sig på. Elmer kræver pelspleje og skønnet 2 år. Han skal ikke bo med andre kaniner, da han bedst kan lide sig selv.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0125

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Fanny er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2070

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Johanne var dumpet i en papkasse ved en skov i Holbæk og ingen har savnet hende. Hun var ret tynd da hun kom hertil, men har taget en del på og er nu klar til at finde et hjem. Hun vil rigtig gerne ud til en anden kanin hvor tingene foregår stille og roligt da hun bliver hurtig utryg. Hun er en kanin som ikke kan lide at blive løftet og håndtering kræver tålmodighed. , Derfor egner hun sig ikke som børne-kanin. , Ejer skal have læst om sammenføring af disse. Hun er neutraliseret d. 24/1

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0091

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Ziva er kommet fra sin ejer, og er en ud af en gruppe på 8 katte, som hendes ejer ikke kunne magte mere. Hun har haft det frie liv og boet i et hus på landet og er en sød og kælen mis, der vil trives i et hjem med frie rammer og gerne andre katte. Hun vil sikkert være en ganske fortrinlig musefanger også.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1891

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Ingelise kom og holdt sig til ved et hus igennem flere dage. Hun er en sød, meget kælen og nysgerrig kat. Dog lidt forsigtig ved nye omgivelser. Hun vil sikkert trives i de fleste familier og måske også blive en dygtig musefanger, hvis hun får lov at være både inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-2204

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

5 undulater søger nyt hjem. Mor- og farundulat blev fundet dumpet i deres bur, mens ungerne lå i reden. Fra d. 1/1-17 er de alle klar til at flytte hjemmefra, og det er nu muligt at reservere dem. De er vant til at være inde og kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem. Forældrene kender vi ikke alder på, men de 5 unger er 1-2 måneder gamle.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0092

Kanin: Dværgkanin/Hermeliner

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Søde, lille Ninus er fundet herreløs i Roskilde, og ingen har savnet ham. Nu ønsker han sig en ny familie, der vil passe på ham. Hos os er han indekanin og trives fint med det. Han ønsker sig en neutraliseret pigekanin, han kan blive venner med. Han er neutraliseret d. 3 februar.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0029

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Sofus kan ikke længere bo hos sin familie, derfor er han kommet til os. Han er en sød og rolig, meget kælen, ung mis, som er lidt mild og forsigtig i nye sammenhænge. Indtil nu har han været mest indekat i en børnefamilie. Han vil sikkert trives med på sigt at være både inde- og udemis i en sød familie i et roligt og kærligt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0051

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 år og 1 måned.

Malou er kommet til os sammen med Emma, da deres ejer skulle flytte på plejehjem. De er vant til at være både ude og inde, og enes fint med hinanden. Malou er meget tillidsfuld og kontaktsøgende. Hende er der bestemt nogen, der bliver glade for.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-4-1053

Marsvin: Marsvin

Køn: Han

Alder: 1 år.

Her ses Pumba. D. 21/09 fik vi på stedet 20 marsvin ind fra en dyreværnssag. De var lukket ud i skov og efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis var der nogle, som fandt dem og fik dem indfanget, og nu er de i god behold hos os. Dog mangler de en ny familie, og håber I kan hjælpe dem. De er alle sunde og raske og klar til at komme af sted. Pumba er kastreret., Ring til os på 88770307, hvis I har interesse. Alle er søde og rare marsvin.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-4-0035

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 11 måneder.

HUNKATTEN ESTER. Her har I fine Ester. Da vi fik hende ind, var hun ved at komme til at hedde Eskild, fordi vi tænkte, at her var der da tale om en stor, flot hankat. Ved nærmere detaljekig endte det med en Ester. Ester er hos os, fordi hendes menneske ikke længere kunne tage vare på hende på forsvarlig vis. Vi synes, at Ester er en stor skøn, rolig og social pige. Så er der nogen, der ønsker sig en kat, der ikke drøner rundt for fuld skrue, er mild og omgængelig, og som gerne vil være sammen med og sætter pris på mennesker, ja, så mener vi, at Ester er et seriøst bud. Ester ønsker sig et stabilt og roligt hjem, meget gerne hos modne mennesker, uden andre dyr og uden børn, hvor hun kan tusse rundt og nyde livet. Adgang til have er også på vores ønskeliste for Esters nye hjem. Ester er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. En rigtig elskelig pige.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2102

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Diddel er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men ellers rigtig sød.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0074

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 1 måned.

Mutti kom i sin tid som en politisag, sammen med sine killinger. Hun har fungeret i familiepleje sammen sine unger, er kommet tilbage og var blevet formidlet, men desværre kommet tilbage på internatet efter få dage, hvor vi skal finde endnu et nyt hjem, da hun blev forskrækket og ikke nåede at falde til. Hun er ellers en sød, mild og køn pige, rolig og kælen, men har brug for, at man tager det stille og roligt og i hendes tempo, især i starten. Derfor tænker vi, at hun vil trives bedst i et hjem uden små børn og gerne med mulighed for at komme ud også på sigt, men med en stille og rolig start.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0032

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Bemærk, at kattehjemmet har ferielukket fra tirsdag d. 21/2-17 til og med søndag d. 26/2-17, men gårdbutikken har åbent, som den plejer.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0815

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

General er en stor flot hankat. Han er super kælen og smyger sig op ad alt lodret. Hans navn passer godt til ham da han er en bestemt herre og han ville gøre sig godt i et hjem som enekat hvor han måtte komme ud og fange mus.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2108

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Budda er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men vil gerne undersøge omgivelserne.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1287

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Whiskey er kommet som den ene af en større gruppe katte, fordi deres ejer har erkendt og bedt om hjælp, da det både menneskeligt og økonomisk er ved at vokse hende over hovedet og hun derfor, selvom hun til nu har sørget for kattene på bedste vis, ikke magter at fortsætte med dette og derfor hellere ser sine katte få hjælp til at få nye gode hjem. Whiskey er sød, spindende og meget omgængelig. Han er også en kat med fart over feltet og vil meget gerne lege og følge med. Han vil trives i de fleste familier helst som både inde- og udekat på sigt.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0073

Hund: Schæfer/Rottweiler

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 1 uge.

Lemmy er en stor hvalp på 7 måneder, og han har ikke lært at være alene hjemme. Han er en meget social dreng, som synes verden er stor og spændende, og han har mod på at lære alt. Han synes godbidder er fantastiske, og han vil gøre meget for dem. Vi søger et hjem, som ikke har nogen bagkant på at lære Lemmy at være alene. Et hjem med erfaring, og som ved, hvad det vil sige, at have hvalp i huset. Og klart også et hjem, som vil give ham en hverdag med træning og opgaver, så han kan blive mentalt stimuleret og lære det, han nu skal lære. Lemmy kommer fra en familie med 3 små børn. Vi søger dog et hjem uden børn, eller med store børn. Et hjem, hvor tid og fokus kan være hos ham. Han har et veludviklet hundesprog og leger gerne. Er der hund i det nye hjem, ser vi gerne at aldersforskellen er min. 3 år.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0055

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Pomfrit startede sit liv med at blive dumpet sammen med mor, far og søskende. De blev heldigvis fundet, kom herud til internatet og fandt til sidst en ny familie. Denne familie har nu desværre fået allergi, så derfor søger Pomfrit endnu engang et nyt hjem. Hun er en skøn pige, lidt reserveret til at starte med, men hun tør hurtigt op og elsker at blive nusset. Hun søger et roligt hjem, hvor eventuelle børn er over 15 år. Pomfrit søger et hjem, hvor hun vil få mulighed for at komme ud i den store verden.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0191

Hund: Golden retriever-Rottweiler

Køn: Tæve

Alder: 5 år og 5 måneder.

Lady mangler et nyt hjem, gerne med kvalitetstid. Kvalitetstid for Lady er masser af gåture, hvor hun kan læse dagens aviser, for hun trænger til at tabe sig. Hun har ikke været vant til gåture på daglig basis. Ordentlig foder har hun heller ikke været vant til. Hun skal have lov til at tage del i de daglige aktiviteter. Især elsker hun ture til stranden og svømmer gerne. Hun er en meget mild og kærlig pige, som vil sætte pris på et hjem som lige mangler hende som selskab i dagligdagen. Hun kan være alene hjemme og har boet sammen med 3 andre hunde. Sover gerne i sengen. Har gået til hundetræning og går pænt i snor. Er der børn i hjemmet er det at foretrække, at det er store børn over 15.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0077

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Samba er haleløs, men det generer ham nu ikke, og det er til gengæld dét, der gør ham særpræget og nem at kende. Han er en sød, lidt forsigtig fyr, som med tiden sikkert vil blive en eminent musefanger, hvis han får muligheden hos dig, der er et kærligt og vedholdende gemyt, der ser det som en opgave at vinde hans tillid.

Brande Internat

Ref: 17BH-1-0158

Hund: mynsterlænder/ spanielblanding

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Kenzo har boet på landet sammen med en anden hund hos en familie med en indhegnet have. Han er en glad og aktiv, kærlig og venlig fyr, som sagtens kan være rolig og slappe af, når hans behov er dækket. Han er vokset op med børn, er glad for alle mennesker. Han har fungeret fint med familiens anden hund og vil gerne løbe efter bl.a. en kat og andet vildt, hvilket er grunden til at parret ikke magter ham mere. Han har ikke været med på jagt, men vil sikkert gerne bo i et hjem med en jæger i familien. Han er vant til at være alene hjemme, med i bil og kender de almindelige ord. Vi søger et hjem med tid til at aktivere og stimulere ham og til at knytte bånd, gerne med store legeglade unge mennesker i blandt samt en indhegnet have.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2121

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Alex er en super sød pige, der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Sandie og Sammi.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-1-2207

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

4 undulater søger nyt hjem. Mor blev fundet dumpet i deres bur, mens ungerne lå i reden. De er vant til at være inde og kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem. Mor kender vi ikke alder på, men de 3 unger er 4 måneder gamle.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0169

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Søde dejlige Ida blev fundet i en p kælder helt alene og bange. Hun søger nu et nyt hjem, med masser af hjerterum og kærlighed. Hun er en lille smule reserveret til at starte med, men hun tør hurtigt op, og belønner det med en masse spinden. Hun elsker nus, helst stille og roligt til en start. Hun søger et roligt hjem, eventuelle børn skal være over 12 år., Ida vil gerne være indekat, og kan derfor bo i lejlighed.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0173

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Alex er en sød, håndtam skægagame, som mangler et nyt hjem. Han er rolig og nem at håndtere. Han er sundhedstjekket og klar til et nyt hjem.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1732

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Trille kom i sin tid efter at være fundet i motorhjelmen på en bil. Vi forsøgte at finde hendes ejer, men desværre uden held. Derfor kom hun i familiepleje sammen med en gruppe andre små. Plejefamilien fortæller bl.a.:, Trille fået sit navn, fordi hun er trefarvet (tricolor). Hun er en lille, lidt tilbageholdende og reserveret kat, men når hun først er taget op, vil hun gerne kæle og prøver ikke at komme ned igen. Trille er meget knyttet til de andre katte og er meget legesyg, f.eks sammen med Frida. Hun har boet i villa hos en familie på 2 voksne + 2 teenagerdrenge, samt 2 neutraliserede katte på hhv. 8 og 9 år, og sammen med en gruppe killinger. De har haft deres eget værelse, hvor de har sovet om natten og opholdt sig, når vi har været på arbejde/skole, da vores egne katte kan gå udenfor via kattelem. Ellers har hun og de andre plejekillinger været sammen med os i hele huset og har været en del af vores familie. Hun har været renlig siden dag 1 og kan godt lide at lege med en snor og selvfølgelig alt, der bevæger sig og har været aktiv i leg med de andre plejekillinger. Hun sover forskellige steder, men om natten på en sovesofa sammen med de andre killinger, ellers sofa, puf m.v. Også gerne i en fletkurv. Hun vil måske trives som indekat sammen med en sød makker, men hvis man vil have et tættere forhold til hende, skal man nok have hende som alenekat i et voksent, roligt og tålmodigt hjem, hvor man lader hende falde til i sit eget tempo.

Fyns Internat

Ref: 17FK-1-0117

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 9 måneder.

Frida er desværre kommet retur pga. allergi i familien. De siger om hende at hun er selvstændig, kælen og legesyg. Hun har været vant til barn på 6 år. Hun har været vant til både at være ude og inde, og skal fortsat have mulighed for det. Hun har de sødeste skæve øjne som er svære at stå for.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0183

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 4 år.

Søde Ferdinand er fundet dumpet i en plastkasse ved en affaldscontainer. Det kan vi slet ikke forstå, for han er bare så dejlig. Han elsker at blive nusset og sidde på skødet. Han var i meget dårlig stand, da han kom ind her, men med kærlig pleje og omsorg, er han nu klar til at finde et nyt hjem, hvor han kan nyde livet som frikanin, som han fortjener. Han bor indenfor hos os. Han er neutraliseret d. 21/2.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0010

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 2 uger.

Her ser I Lykke, som har haft en lidt hård start på livet. Hun er fundet i et motorrum og var godt nok skræmt, lille og meget tynd. Hun har uden tvivl frosset og tænkt, at her er varme. Hun har nu været her på internatet i nogle uger, ja, snart en måned, og vi vurderer, at hun nu, til den rette familie, er klar til at komme videre. Hun er en lille forsigtig én, som skal have tillid til folk, inden hun giver sig fuldstændig. Hun elsker, når vi tager hende op, og hun kan putte helt op ved vores hals, det giver hende tryghed og ro. Hun er nu begyndt at spinde, og hun leger mere og mere for hver dag, der går. Hun er et lille livsstykke, som man kun kan elske højt. Vi ønsker for Lykke et meget stille og roligt hjem, gerne hos en enlig/par, som har tid og tålmodighed, så hun rigtig kan falde til i sine nye omgivelser. Hun har det fint med andre katte, bare de ikke er for hårde og dominerende overfor hende, for så bliver hun bange. Hun vil elske et hjem med adgang til en have, hun kan komme ud i til foråret. Hun er steriliseret, øremærket og vaccineret første gang.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0006

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Alfred kom som den ene af en gruppe katte, hvis ejer blev syg og ikke kunne tage vare på sine katte mere. Alfred er en mild, sød og rolig hankat. Han er lidt forsigtig og tilbageholdende i nye sammenhænge, men utrolig kælen og en rigtig hyggefis, når man lige giver sig tid til, at han lærer en lidt at kende. Han har været i nyt hjem meget kortvarigt, men hans nye ejer fandt ud af, at det alligevel ikke var noget for ham. Alfred vil sikkert trives i de fleste katteglade hjem, gerne sammen med en anden sød kat og måske som indekat, men sikert også gerne med mulighed for at komme lidt ud på sigt, hvis muligt.

Fyns Internat

Ref: 16FH-1-2103

Hund: Papillon blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Tino er en charmerende herre, når man har vundet hans tillid. Han knytter sig til sine mennesker. Vi søger et meget roligt og modent hjem til Tino, uden børn. Han har haft et liv, hvor hans grænser ikke altid er blevet respekteret. Og derfor vil et hjem, som har indsigt i hundes adfærd, samt træning, bliver foretrukket. , Han har ressourceforsvar. Han har ikke lært at være alene. Han ødelægger ikke, men vokaliserer og er ulykkelig. Derfor skal nyt hjem ikke være en lejlighed, og der skal være masser af tid, uden bagkant, på at træne dette. Han kører gerne med i bilen og elsker gåture. Han er bange for store hunde, men kan fint lege med små hunde. Han skal dog ikke bo med andre dyr, da han har ressourceforsvar ift. ejer og ikke deler ejer med andre kæledyr

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 4 uger.

Sofia har levet sammen med sin gruppe i et skur, de første uger af sit liv, indtil hun blev fundet og kom i familiepleje. Disse fortæller bl.a.: Sofia er en dejlig blød og kærlig kattekilling. Hun elsker at nusse og gerne, hvis hun må kravle helt ind i nakken på folk med langt hår. Her ligger hun og "stamper" i håret og spinder, hvilket hun elsker, når hun er træt. Sofia kan til tider godt savne sin mor eller en anden voksen kat, der kan fungere som kærlig støtte, hvilket giver udslag i, at hun såfremt lejligheden byder sig begynder at sutte på hendes lillebror (Sigurds) øreflipper. Hun er en lille krudtugle, som er naturligt for hendes alder, og holder sig bestemt ikke tilbage, især hvis der er dinglende legetøj. Sofia er den fødte jæger, da hun er superhurtig og ferm til at fange ting. Sofia elsker at sove blødt og gerne i sengen ved familien. Hun kan dog ved nye situationer fremstå meget forsigtig, hvilket nok er reaktion på at hun den første måned af hendes opvækst ikke har været i menneskehænder. Hun har udviklet sig enormt og er nu klar til at få et blivende hjem med en kærlig familie. Sofia er vant til andre katte samt er vokset op med 2 små rolige hunde. Hun elsker kattelegetøj, som er på en lang pind med et langt stykke pels efter sig. Det er nok bare at hænge det i fx. en stol eller lign. Hvilket hun kan underholde sig selv med i lang tid. Hun er dog også til trillelegetøj. Hun er ikke så tilpas i nye situationer indtil hun er tryg og hun har brug for, at man som nyt hjem tager hensyn til, at hun de første par dage har brug for ro. Hun kan heller ikke lide folk, der løber omkring hende. Derfor vil et hjem med rolige, kærlige børn være bedst evt. sammen med Selma. De to ligner hinanden meget af natur og leger og sover ofte sammen.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0064

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 8 år og 1 måned.

Nina er her på internatet, da hendes ejer er død. Hun er en lidt forsigtig kat, som skal ud i et roligt hjem. Hun har tidligere boet med en anden kat. Har du hjerterum til søde Nina? Hun trænger til en god portion kærlighed.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0084

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 2 uger.

Tarzan´s ejer skal flytte, og Tarzan kan ikke komme med. Han er en ung, sød og venlig, kærlig og livlig fyr, som har været indekat til nu, men som sikkert ikke har noget imod også at få lov til at komme lidt ud.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0227

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

RESERVERET! Findus´ ejer fik desværre allergi, derfor søger han nu et nyt hjem. Han er en virkelig dejlig dreng. Han er rolig, meget kælen og så snakker han rigtig meget. Findus søger et hjem hvor der er en dejlig blød sofa, nogen kærlige mennesker og adgang til at komme udenfor. Eventuelle børn skal være over 7 år, og der skal ikke være andre dyr i hjemmet.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0124

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Funky er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne, når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-2021

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Hvalpede og meget glade Pluto søger et nyt hjem. Han har ikke prøvet så meget i sit korte liv, da forrige ejer altid havde ham gående i en udendørs hundegård. Dog gik han sammen med en anden hund og er derfor vældig glad for andre hunde, især tæver. Hans problem er bare, at han er ret voldsom i sin leg. Hvilke godt kan stresse de andre hunde. Han har ikke været vant til at gå i snor eller blive trænet. Så en ny ejer skal være klar på at starte fra bunden med hvalpe- og lydighedtræning. Pluto er en utrolig glad og dejlig hund, som elsker sine mennesker og vil gøre alt for dem, og han vil også meget gerne træne. Pluto søger et hjem med masser af plads i hus og have, og tid til træning. Vi ved ikke, om han kan være alene hjemme, så det skal en ny ejer også have tålmodighed til at træne. Hvis der er børn i hjemmet, skal de kunne klare at blive væltet af en 27 kg. skøn og hvalpet hund. NB: HUSK, AT BESTILLE TID TIL DEN ENKELTE HUND!

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0005

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Han

Alder: 2 år og 9 måneder.

Sjuske er en super sød kanin, der kommer os hoppende i møde og elsker at blive kælet. Han skal bo som indekanin og har gået som frikanin, dog skal renlighed trænes. Han søger et roligt hjem med kendskab til frikanin. Sjuske er kastreret.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0190

Krybdyr: Skægagame

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 1 uge.

De to skønne unge skægagamer er givet af nogle tankeløse mennesker i gave. Muligvis ment som en joke, men i vores øjne er anskaffelse af kæledyr en sag man skal tage seriøst. , Vi søger derfor et nyt hjem til pigerne, som har erfaring med og kan imødekomme skægagamernes behov, både ift. indretning af terrarie, lys, varme og fodring

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-3-0032

Hund: Engelsk Bulldog

Køn: Han

Alder: 1 år og 3 måneder.

Kenneth her søger et nyt hjem. Trods sit specielle udseende, som er almindeligt for racen, så er han en venlig og blid fyr. Han kunne være en dejlig familiehund, men har svært ved at tage hensyn til børn. Han gør intet i en ond mening, men han kan virke voldsom, når han kommer bragende med sin robuste krop. Han kræver ikke megen pelspleje, men hans ansigtsrynker og poter kræver dagligt tilsyn og pleje. Han er besværet af sit korte snudeparti og vil ikke kunne holde til at anstrenge sig i for varmt vejr. Og hvis man finder en charme i snorken, så er og bliver Kenneth en charmetrold. Vi drømmer om, at Kenneth kommer til et hjem, hvor familien har forstand på racen og gerne har en hund i forvejen, da Kenneth nyder at være social med både andre hunde og mennesker. ANSØGNINGSFRIST D. 28/02. Læs: http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hvem-er-vi/beredskab/internater/23/nyheder/guide-til-adoption-af-hunde

Brande Internat

Ref: 17BA-4-0154

Andet dyr: mus

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Hans og Grethe er mand og kone regner vi med, som ejerne er blevet træt af og som vedkommende derfor har stillet i en papkasse sammen med nogle flere mus ved en sportshal. De blev opdaget af en 8 årig dreng, som tog dem med hjem og fik sin mor til at hjælpe.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1670

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Tustus har boet sammen med en anden kat og har været indekat til nu hos en enlig kvinde, som desværre ikke er i stand til at tage sig af sine katte mere. Hun er en legesyg, livlig, sød og kælen, ung kat, der på sigt vil trives bedst i en familie, hvor hun også må komme ud og få brændt noget af sin energi af.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1607

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 9 måneder.

Bertram kom, som den ene af en gruppe killinger, sammen med sin mor. Han er lidt af en bangebuks, men bliver meget kælen, når han først har set en an og fundet ud af, at man er sød og venlig, stille og rolig. Han vil måske trives bedst i et roligt, voksent hjem som indekat, men også et hjem, hvor man har tålmodigheden og respekten til at hjælpe ham lidt på vej i hans tempo.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0908

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Conrad er den ene af en gruppe katte, som blev fundet i en transportkasse på en rasteplads. Han er en sød og lidt forsigtig fyr i nye sammenhænge, men vil også gerne kæle og lege. Han vil måske trives bedst i et roligt, kærligt hjem med mulighed for at komme lidt ud.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2120

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 1 måned.

Sandie er en super sød pige der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Alex og Sammi.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0039

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Mis er kommet til internatet da hans tidligere ejer fik allergi. Mis er vant til at bo sammen med hund - både stor og lille. Han har været vant til at komme ud om dagen, men vil gerne ind og putte om natten. Han er en forsigtig kat, der er lidt bange for nye mennesker, så man skal lige ses an, inden Mis gerne vil kæle.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0793

Kat: Huskat gråstribet m hvid

Køn: Hun

Alder: 6 år og 7 måneder.

Perle er som navnet siger en rigtig perle. Hun er utrolig rar og også speciel med hendes aftegn. Perle har haft en ejer, men efter ejeren var død har hun vandret alene rundt i ca 2år inden hun kom hertil. Hun er nu klar til at finde sin nye familie.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0016

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 9 måneder.

Her ser I smukke Maggie, som er så fin og smuk, så fin sort med få hvide hår på brystet. Hun er en kat, som har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser, og hun kommer springende ligeså snart, hun ser os. Hun er bare så herlig og en rigtig kælepotte, som spinder højlydt, når vi kæler hende. Hun er ekstrem legesyg og nysgerrig, og hun egner sig uden tvivl til en familie med søde børn, som gider at lege med hende. Hun er nemlig meget nervefast, og hun elsker leg med mus og bolde, som bliver kastet hen af gulvet. Der skal også være adgang til en have, hun kan komme ud i til foråret. Hun har det rigtig fint med andre katte, og hun hilser dagligt på vores hunde uden problemer. Smukke Maggie er steriliseret og øremærket.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-1994

Fugl: Undulat

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 1 uge.

Flayer er overdraget til os, da ejer ikke kunne have den mere. Den er vant til at være inde og går pt. med 3 andre undulater. Flayer kan enten adopteres ud til andre undulater eller flere til samme hjem.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0239

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 7 måneder.

Mikkel er en rigtig hyggefyr, og han søger et nyt hjem, hvor han ikke skal være så meget alene hjemme. Når han er tryg ved sine mennesker, er han en rigtig puttedreng, der elsker at ligge med i sofaen. Mikkel er 100 % indekat. Han søger en ejer, der vil bruge tid på at aktivere ham til daglig. Mikkel elsker at ligge højt, så det skal han have mulighed for i sit nye hjem. Han er ikke glad for små børn, så han søger et hjem, hvor eventuelle børn er over 15 år.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-4-0037

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 10 måneder.

HUNKATTEN NOIRE. Kulsort, blød og blank er denne aldeles pragtfulde hunkat. Mangler I jeres egen lille panter, så kom og mød Noire. Noire er landet hos os ,fordi hendes ejer desværre er død, og vi skal nu have hjulpet hende videre til et nyt dejligt hjem. Noire er en rigtig lækkerbisken for nogen, der vil kæle og nusse og være sammen med hende. Hun kan rigtig godt lide at ligge hos én på ryggen og i det hele taget være tæt på sit menneske, det er en dejlig måde at være sammen på, synes hun. Vi tænker, at hun vil stortrives i et voksent, harmonisk hjem med en have, hun kan trisse rundt i sammen med sine mennesker, og hvor der er god tid til at nyde hende. Hun er i den kategori af katte, der går under betegnelsen "voksen og fornuftig", og hun har et venligt og roligt sind. Dejligheden er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Blitzlys sætter hun ikke pris på, så billedet retfærdiggør slet ikke, hvor fin hun er - kom og kig selv!

Spøttrup Internat

Ref: 17SH-4-0068

Hund: Rottweiler/berner sennen bl.

Køn: Han

Alder: 6 år.

Basse er en rigtig hyggefis. Når der skal snakkes, skal han nok sørge for at få hovedet skubbet helt ind til en, og helst med armen på den anden side, så man kan klø ham på siden. Han er en stor og glad dreng, som elsker en tur i skoven, hvor han fint kommer når man kalder. Basse er vant til at være sammen med børn, kanin, kat og geder, og så elsker han at lege med andre hunde. Han er vant til at gå løs i siden af landevejen, og kan også gå løs ved cykel. Basse er vant til at være indenfor, og hopper ikke op i møblerne. Så mangler du en stor dejlig dreng, så kunne det måske være Basse., Han er kastreret., Hans eneste minus er at han ikke er god til at være alene hjemme, så Basse søger en familie som ikke er alt for meget hjemmefra, gerne som hund nr 2 eller et sted med hundegård når han skal være alene.

Fyns Internat

Ref: 16FA-1-2125

Kanin: dværgvædder blanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 6 måneder.

Lillo og Livo er fjernet fra deres ejer, da de var overladt til dem selv i et alt for lille bur, hvor de gik i tis og møg, uden mad og vand. Lillo og Livo er to skønne og toplækre uldtotter, på lidt over 1 år. De vil gerne nusse og have kontakt, men er stadige lidt forsigtige, da menneskekontakt ikke er det de har fået mest af. Lillo og Livo fortjener et nyt kærligt hjem, med masser plads, nus og tålmodighed til at gøre dem helt trygge. De er kastreret og skal sammen ud i nyt hjem, da de er meget glade for hinanden.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 1 måned.

Oskar var lettere skadet pga formodede bidsår, men det er helet fint igen. Han er en stor, dejlig hankat, der måske har forsøgt at styre kvarteret, hvor han blev fundet. En rigtig kælen og tillidsfuld fyr overfor mennesker og kunne sikkert blive en rigtig sofaløve.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2104

Andet dyr: Rotte

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Dilly er overdraget til os, da ejer ikke kunne passe hende længere. Nu søger hun et nyt og dejligt hjem. Hun er en lidt forsigtig pige, men sød.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0122

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Farmer er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0056

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Shanta er en dejlig, ung kat fra sidste sommer, sød og kælen. Hun er dog ikke voldsomt begejstret for andre katte. En skøn kat, der bestemt er et besøg værd!

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2143

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 3 måneder.

Lille Zain er fundet dumpet i en kasse, blot 3 uger gammel, sammen med sin søster, Zia. De har været i pleje sammen og er nu klar til at finde en ny madslave. De skal fortsætte deres liv sammen som frikaniner, for det bedste, de ved, er masser af plads at drøne rundt på. De er to lidt forsigtige kaniner, men de elsker at blive håndfodret, og så er der også tid til nus., De er indekaniner her hos os. De er begge neutraliseret d. 24/2. DE ER FORTSAT I PLEJE, SÅ DER SKAL AFTALES TID FOR AT BESØGE DEM.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1602

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Hr. Jessen fulgte vedholdende efter nogle mennesker hjem. Han er en sød, kælen og lidt forsigtig herre, men som meget gerne vil snakke. Han vil trives bedst i et roligt kærligt hjem, der har roen og tålmodigheden til at lade ham finde ud af det i sit eget tempo. Han er også meget nysgerrig, vil gerne undersøge og vil sikkert trives bedst i et hjem, hvor han på sigt også må komme ud.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0123

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 2 måneder og 1 uge.

Fobo er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0840

Kat: Huskat gråstribet m hvid

Køn: Han

Alder: 6 år og 2 måneder.

Torst er en meget sød og kærlig dreng, som er meget rolig og som elsker at ligge og sole sig i vinduet. Torst kom hertil med sin ven, som desværre ikke var rask. Torst var meget ulykkelig, og savner sin ven. Han vil derfor helt sikkert blive meget glad for snart at få en ny familie hvor nogen igen kan tage sig godt af ham.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad