Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0345

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Blackie er en sød og lidt forsigtig hankanin som desværre ikke kunne bo hos familien længere. Nu ønsker han sig et udendørs liv med god plads og opmærksomhed fra en neutraliseret hunkanin. Han er neutraliseret hos os d. 23. marts 2017

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0124

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Funky er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne, når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0283

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 år og 2 måneder.

Vera er en ældre hunkat. Hun er sød og kælen. Hun skal ud til et roligt hjem, som vil give hende masser af nus og kæl. Hun skal på sigt have mulighed for at komme ud.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0221

Kanin: Løvehovedet

Køn: Han

Alder: 2 år og 10 måneder.

Nuser er en ualmindelig dejlig lille kanin, der bare elsker at blive snakket med. Han er en indekanin, men er vant til dagligt at komme ud og løbe frit i enten løbegård eller inde i huset, så i det nye hjem skal der også være mulighed for det. Nuser er kastreret.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0108

Kat: killing gråstrbet

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Bodil var blevet kasseret sammen med sin mor, og blev så hjulpet hertil. Bodil er en sjov og nysgerrig lille pige, som helst vil være med til det hele. Hun er meget tillidsfuld, og elsker at klatre i det store kradsetræ.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0107

Kat: Huskat gråstrib

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Bine er en dejlig og rolig kat, som elsker at dase dagen lang, dog kommer hun springende når vi kommer ind til hende. Hun var sat af en bil sammen med sin store killing, og de er nu klar til at finde deres nye familier.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0067

Kat: Huskat sort m hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 10 måneder.

Afroditte er en dejlig social kat, som nok skal gøre opmærksom på sig selv. Hun er meget kontaktsøgende, og elsker alt og alle. Hun er en rigtig fin mis med et flot hjerte på brystet, og hendes store fine øjne.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0092

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 4 år og 1 måned.

Nellie er en super charmerende kat, som dog for nogen kan virke lidt reserveret. Dog er hun ikke reserveret når først hun kender sine folk, og ved at vi både vil lege og nusse hvilket hun nyder meget. Så mangler du en sød, sjov og flot kat, så kunne Nellie måske være den heldige.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0209

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Congo er kommet sammen med sine artsfæller og bofæller, fordi hans ejer ikke længere magter at tage sig af sine katte. Han er en sød, rolig kælen og opmærksom fyr, som har været indekat i et voksent hjem til nu.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0141

Hund: spaniel blanding

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Arnold er en meget kærlig dreng, der hurtigt kommer helt ind i hjertet på én. Foruden de fantastiske øjne har han et stort fangende smil og elsker at være helt tæt på og hygge., Fordi Arnold kommer fra trænge kår, må en del arbejde med ham fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0253

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Nalla er kommet, fordi hendes ejer skal flytte og ikke mere kan have hende boende. Hun er vant til hus med have, at bo med anden kat, børn og at blive børstet. Hun er en kælen og opsøgende kat, som selv kommer og fortæller, hvornår hun gerne vil kæles og snakkes med og en dygtig musejæger. Hun vil trives i de fleste hjem, når blot man respekterer at hun ikke ønsker man bærer rundt på hende..

Roskilde Internat

Ref: 17RK-1-0133

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Freja er nu klar til at finde sit nye hjem. Hun er kommet tilbage til os, da hun ikke kunne med de andre katte i hjemmet. Hun har her hos os fundet nogle gode kattevenner, men skal ud til et hjem, hvor der ikke er andre husdyr, og gerne til hus og have, så hun kan løbe rundt og udforske verden. Hun er fantastisk sød og kælen, når hun først har vænnet sig til en. Hun nyder de høje kradsetræer, hvor hun kan ligge og danne overblik over alt, som sker. Hun er legesyg og skulle gerne i sit nye hjem aktiveres, så hun kan nå sin idealvægt på sigt. Så hun må gerne fortsætte på sin nye slankekost, som hun er glad for. Eventuelle børn skal være over 15 år.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0114

Kat: Huskat sort m hvid

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Find Finn! Ja han ligger sikkert oppe på hylden og venter på at nogen kommer og klør ham på maven. Finn er en stor dejlig hankat, og han er lige så rar som han er stor. Han vil gerne løftes og ELSKER at blive nusset. Er det dig der mangler en stor dejlig bamsekat, så kom ud og endelig ud og mød ham.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0050

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 2 måneder.

Thilde er kommet tilbage, fordi hendes nye ejer har fundet frem til, at hun alligevel ikke skal bo hos hende. Oprindeligt er hun en mis, som er kommet som en ud af en gruppe, som er blevet fundet i et skur, hvor de blev sat i transportkasser efter, at formodede ejer er rejst. Hun er en sød, venlig, rolig, kælen og tillidsfuld pige, der er vant til at bo med andre katte, og som nok vil trives bedst som både inde- og udemis. Hun har en meget tæt pels og er lige nu barberet for at få knuderne væk og starte på en frisk. Hun vil derfor kræve lidt pelspleje.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-4-0025

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Soso er en rigtig frækkert, fyldt med godt humør og livsglæde., Han vil passe perfekt på et sted hvor han kan udfolde al sin energi, evt. med at fange mus.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0321

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

RESERVERET : Søde lille Didde blev efterladt sammen med Dora i en lejlighed. De to piger søger nu et hjem sammen. Didde skal bo som indekat, og er vant til at bo i lejlighed. Hun er en lidt stille pige, der lige skal være helt tryg før hun opsøger kontakt. Hun er meget kælen, og vil rigtig gerne hygge med os når der er ro og tryghed. Hun søger et roligt hjem hvor eventuelle børn er over 10 år.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0255

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 år og 2 måneder.

Pelle er en skøn, rolig og meget smuk hankat der søger sit otium, et dejligt og kærligt sted. Han er en dreng oppe i alderen, det ved vi, men det mærker man ikke på ham. Han havnet her på internatet pga. triste omstændigheder, og vi kan nu derfor ikke gøre andet end at forsøge at finde det bedste og sidste hjem til Ham. Pelle er vant til at gå ude/inde. Han er fin med andre katte og vil rigtig gerne gøre én selskab. Er man interesseret I at høre mere om ham, er man meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller kigge forbi i vores åbningstid.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0052

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 2 måneder.

Få din egen huspanter! Store dejlige Emma er kommet til os sammen med Malou, da deres ejer skulle flytte på plejehjem. Begge piger er vant til at være både ude og inde. De er begge et par rigtig skønne og kælne katte.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1866

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Demelza er kommet som den ene af en gruppe katte, fra et hjem, hvor det stigende antal dyr var vokset ejeren over hovedet. Demelza er en stille og rolig, super dejlig, voksen kat, der er lidt forsigtig i nye sammenhænge. Hun vil trives i et roligt, kærligt hjem gerne sammen med en sød makker. Hun har været mest indekat til nu.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0206

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

Denne flotte fyr hedder Findus. , Han er en rolig og tålmodig gemyt. Han nyder at sidde højt hvor han kan have overblikket. , Han skal til et hjem hvor han komme komme ud at jage, og nyde sommerens solstråler, og kan komme indenfor og få sig en lur, i skyggen når dagens drifter er opbrugt :-) , Han er nem at håndtere, og vil være god i en børnefamilie.

Fyns Internat

Ref: 17FK-1-0260

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Pelle Mis er blevet indleveret, da gammel ejer skulle flytte og ikke kunne have ham med. Han er en dejlig, kærlig dreng som er meget social. Her går han fint med de andre katte. , Han har været vant til at være både ude og inde. Det skal hans nye hjem også kunne tilbyde ham.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 10 måneder.

Her ser I søde Trille som vi har fået indleveret på internatet sammen med sin søster Trunte da hendes ejer er afgået ved døden. Trille var rigtig trist i starten og vi skulle lære hende at kende og gøre hende glad igen. Nu er Trille blevet tryg ved os, og hold da op sikke en masse kærlighed vi får fra hende når først hun kender folk. Hun er bare så kælen og hun spinder højlydt når vi snakker med hende, ja hun er bare så sød og mild og vi håber så meget, at der sidder en sød person som trænger til en god ven. Vi ønsker for Trille et stille og roligt hjem med tid til at hun kan falde til og gerne med en have hun kan komme ud i når først hun er klar til det. Hun er steriliseret og øremærket. Kom og hils på den skønne kat.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0314

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 3 uger.

Bob er den skønneste labrador dreng på knap 9 måneder. Hans teenagerattitude har kørt familien træt., Han søger sit nye hjem, med mulighed for arbejde og med indhold i hverdagen. Måske der lige sidder én og mangler sin nye jagtkammerat eller sporhund? Han er dog ikke trænet i den retning, men han har bestemt potentialet. Han kan stille op til retriever træning, for der er papirer på ham. Han har lavet absolut for lidt i sit korte liv, men han vil suuuuper gerne. Han er dog også en lidt blød dreng, så naturligvis leder vi efter et hjem der træner med positiv forstærkning, masser af godbidder og ingen høje krav og ambitioner som han ikke kan indfri på nuværende tidspunkt., Han er meget glad og fuld af energi. Han leger meget gerne med andre men er lidt voldsom, fordi det ikke er det han har fået lov til mest. Han vil nyde et hjem med fokus og tid til ham. Han ønsker sig bestemt ikke et liv som sofahund. Han har for mange gram på sidebenene, men mon ikke rigeligt med motion og arbejde kan gøre noget ved det.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0251

Kanin: Dværgvædder

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Sofus er kommet ind til os da familien fik allergi. Han er frikanin og skal ikke være i bur, da han mistrives, når han er spærret inde. Han er en god springer som kan hoppe meget højt. Han ønsker sig en ny familie, med en neutraliseret hunkanin han kan være sammen med. Han er neutraliseret inden han kom ind til os.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

HUNKATTEN SYLVIA. Søde,søde Sylvia har igennem en længere periode levet udespærret på en altan, så hun var meget understimuleret mht. kontakt og samvær da hun kom ind hos os. Hun er noget af det kærligste man kan forestille sig og en ægte puttesmølf, hun kan nærmest ikke komme tæt nok på én og vil SÅ gerne være i hænder. Sylvia er meget nem at holde af, stille og rolig og som sagt ultrakærlig, hun bliver helt sikkert nogens bedste lille veninde. Hun vil stortrives i et modent hjem, gerne et sted hvor man er meget hjemme og hvor man vil nyde at have Sylvia om sig. Sylvia er steriliseret, øretatoveret og vaccineret 1. gang. Kom og hils på hende og tab dit/jeres hjerte.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0069

Kat: Huskat gråstribet m hvid

Køn: Han

Alder: 6 år og 1 måned.

Morten er en rigtig selskabelig kat, som virkelig kan finde et blik frem så man føler sig skyldig, hvis han føler sig snydt for noget. Han er en sød og kælen dreng, som elsker opmærksomhed og mad. Det store blik udnyttes som oftest hvis madskålen er tom.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-0646

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Frida har været væk fra sin ejer en periode, er blevet en smule tynd og har fået en del skrammer af det. I mellemtiden har hendes ejer anskaffet en anden kat og mener derfor ikke, at hun kan have Frida igen. Nu er hun ved at være restitueret og er klar til sit nye hjem, som gerne skal være et hjem, hvor hun gerne må være inde, men også lidt ude. Hun er lidt forsigtig, men vil meget gerne nusses og er meget madglad. Hun vil egne sig bedst i et hjem med ro, uden mindre børn, hos en familie, der har tid til hende.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0270

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Viktoria er kommet som den ene af to, fordi hendes ejer er blevet syg og desværre ikke mere kan tage sig af hende. Victoria er en diva med sine egne meninger. Hun vil rigtig gerne snakke og kæle - når hun har lyst. Hun har været ren indekat til nu, og vi søger et roligt og voksent hjem, hvor hun kan være midtpunkt.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0192

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Linus var både tatoveret og chippet, men oprindelige ejer har givet ham væk og desværre er han ikke blevet omregistreret, så vi kan finde hans nye ejer. Han er en lidt forsigtig, men meget sød og venlig kat, kælen når han lige er faldet til, rolig og lidt nysgerrig. Han vil sikkertv trives godt i et roligt, kærkligt hjem - måske har han været indekat sidstse hjem

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0071

Kat: Huskat Sort/hvid lidt hvid på overlæben

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Lola er en dejlig rolig og snaksaglig kat og elsker ens selskab. Hun har indtil vi fik hende været vant til at gå som udekat, men har fået lov til at komme ind når hun havde lyst. Hun søger derfor en ny familie hvor hun har mulighed for at være en del ude.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-4-0203

Hund: Amerikansk Akita

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 2 uger.

Søde og nysgerrige Ferdinand. Søger et nyt hjem som har en masse hundeerfaring og meget gerne Akita erfaring. Han er en sød lille fyr, som er rigtig god med alle mennesker. Her på Roskilde internat er han blevet introduceret til en del forskellige racer af hunde, rengøring, gå i snor, forskellige lyde, osv. Alt dette synes han bare er sjovt og spændende, og han vil helst være med hvor der sker noget. Alt i alt en skøn hund, som der dog skal trænes og arbejdes med kontinuerligt. , VÆR OPMÆRKSOM PÅ DETTE. SØGER KUN FOLK MED RACEKENDSKAB ELLER FOLK, DER HAR ERFARING MED SVÆRE RACER (LISTEHUNDE, ROTTWEILER) , En Amerikansk Akita er en meget selvstændig hund, og kan være svær at holde som almindelig familiehund. I USA omplacereres og aflives et meget stort antal Akita'er hvert år, fordi de anskaffes af de forkerte årsager. Man bør derfor altid sikre sig, at en Amerikansk Akita kommer til en aktiv og hundekyndig familie, som vil respektere racens selvstændighed og meget selvbevidste sind., Amerikansk Akita er en stor hunderace, og kræver derfor en tålmodig og tilrettelagt lydighedstræning. Man bør vægte højt, at træningen foregår på hundens præmisser og eget initiativ; men samtidigt være yderst konsekvent og motiverende i krav og kommandoer., Amerikansk Akita har en lang pels, som kræver en del pasning. Man må også forvente, at en Amerikansk Akita fælder en del., Akitaen er også en vogtende hund., NB HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELTE HUND

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0256

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

Kalle er kommet fordi han ikke trives så godt med at være ren indekat, hvilket han har været hos en enlig kvinde i en lejlighed. Han er en nysgerrig og aktiv fyr som gerne vil på opdagelse og sikkert også gerne ud at fange en mus eller andet. Han er en kælen fyr, som selv siger til og fra og en bestemt fyr, der er tydelig i sine signaler. Han har brug for et voksent hjem evt. med store børn, hvor han gerne må komme ud alt det han har lyst til.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0137

Hund: Jack Russel blanding

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 1 måned.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Agnes eller "miss sunshine" som hun hurtigt kom til at hedde her på stedet er enormt kontaktsøgende og elsker at give en mysser., Hun er blind på det ene øje, men aner det ikke selv. En charmerende lille kærlighedsspreder. , Fordi Agnes kommer fra trænge kår, må en del arbejde med hende fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0251

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Molly er kommet, fordi hendes ejer ikke havde tid til hende og havde svært ved at få hende passet. Hun er en meget kælen, sød og kærlig kat overfor sit menneske og har været udelukkende indekat til nu. Hun er lidt afventende når der sker nyt og kommer ukendte besøgende, men vil ellers gerne snakkes med og elsker snacks og legetøj. Hun vil trives bedst i et roligt, kærligt hjem evt. som ren indekat.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2070

Kanin: Dværgkanin bl.

Køn: Hun

Alder: 1 år og 3 måneder.

Johanne var dumpet i en papkasse ved en skov i Holbæk og ingen har savnet hende. Hun var ret tynd da hun kom hertil, men har taget en del på og er nu klar til at finde et hjem. Hun vil rigtig gerne ud til en anden kanin hvor tingene foregår stille og roligt da hun bliver hurtig utryg. Hun er en kanin som ikke kan lide at blive løftet og håndtering kræver tålmodighed. , Derfor egner hun sig ikke som børne-kanin. , Ejer skal have læst om sammenføring af disse. Hun er neutraliseret d. 24/1

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1602

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Hr. Jessen fulgte vedholdende efter nogle mennesker hjem. Han er en sød, kælen og lidt forsigtig herre, men som meget gerne vil snakke. Han vil trives bedst i et roligt kærligt hjem, der har roen og tålmodigheden til at lade ham finde ud af det i sit eget tempo. Han er også meget nysgerrig, vil gerne undersøge og vil sikkert trives bedst i et hjem, hvor han på sigt også må komme ud.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0015

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Sofia har levet sammen med sin gruppe i et skur, de første uger af sit liv, indtil hun blev fundet og kom i familiepleje. Disse fortæller bl.a.: Sofia er en dejlig blød og kærlig kattekilling. Hun elsker at nusse og gerne, hvis hun må kravle helt ind i nakken på folk med langt hår. Her ligger hun og "stamper" i håret og spinder, hvilket hun elsker, når hun er træt. Sofia kan til tider godt savne sin mor eller en anden voksen kat, der kan fungere som kærlig støtte, hvilket giver udslag i, at hun såfremt lejligheden byder sig begynder at sutte på hendes lillebror (Sigurds) øreflipper. Hun er en lille krudtugle, som er naturligt for hendes alder, og holder sig bestemt ikke tilbage, især hvis der er dinglende legetøj. Sofia er den fødte jæger, da hun er superhurtig og ferm til at fange ting. Sofia elsker at sove blødt og gerne i sengen ved familien. Hun kan dog ved nye situationer fremstå meget forsigtig, hvilket nok er reaktion på at hun den første måned af hendes opvækst ikke har været i menneskehænder. Hun har udviklet sig enormt og er nu klar til at få et blivende hjem med en kærlig familie. Sofia er vant til andre katte samt er vokset op med 2 små rolige hunde. Hun elsker kattelegetøj, som er på en lang pind med et langt stykke pels efter sig. Det er nok bare at hænge det i fx. en stol eller lign. Hvilket hun kan underholde sig selv med i lang tid. Hun er dog også til trillelegetøj. Hun er ikke så tilpas i nye situationer indtil hun er tryg og hun har brug for, at man som nyt hjem tager hensyn til, at hun de første par dage har brug for ro. Hun kan heller ikke lide folk, der løber omkring hende. Derfor vil et hjem med rolige, kærlige børn være bedst evt. sammen med Selma. De to ligner hinanden meget af natur og leger og sover ofte sammen.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0173

Krybdyr: Skægagame

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Alex er en sød, håndtam skægagame, som mangler et nyt hjem. Han er rolig og nem at håndtere. Han er sundhedstjekket og klar til et nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0178

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 6 måneder.

Milos ejer skulle flytte, og kunne desværre ikke have ham med. , Derfor sidder Milo nu på Nordjyllands Internat og venter på et nye hjem. , Han er meget social både med mennesker og andre katte. , Derfor vil han fungere i et hjem med børn, og andre katte. Han skal til et hjem, hvor han kan komme ind og tage en slapper og få noget at spise, men han skal også have muligheden for at komme ud, når lysten til musejagt starter.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0294

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Bombay er en rigtig sød lille hankanin som kommer til os fra en stor dyreværnssag. Da han kom havde han en stor skade på sin pung hvor hans testikel hang udenfor og var både betændt og nekrotisk, der var også hul på den anden side. Kaniner kan være stride ved hinanden og vi regner derfor med at skaden er forsaget af en anden hankanin. Bombay kom under kniven og blev kastreret i samme omgang. Han er tillidsfuld og en rigtig lille charmetrold. Han har tidligere gået med andre kaniner og kan sikkert vænne sig til det igen.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0049

Fugl: Australsk undulat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Fili er klar til en ny familie. , Han er en Autralsk Undulat som er indleveret sammen med artsfællen Albi. , Fuglene er endnu ikke håndtamme.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0720

Kat: Huskat gråstrib med hvid

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Tanja er en rigtig sød kat med en utrolig blød pels. Hun var blevet efterladt af sin ejer, og blev så bragt hertil. Hun søger derfor nu et nyt hjem hvor hun rigtigt kan blive forkælet.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0202

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Anders er en stor flot hankat. Han er kærlig og opsøgende, og meget snaksaglig. , Han er alletiders jæger, og skal derfor have muligheden for at kunne komme ud. , Han er ikke god til andre hankatte, og skal derfor til et hjem hvor han kan være ene konge på tronen.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0105

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Pierre kom og har holdt sig til ved en skole i lang tid. Han er en stor, flot og dejlig sund hankat at se på og en meget moden og selvstændig mis af slagsen, med meget personlighed! Han er en rigtig sød fyr, som gerne kæler men hvis man er påtrængende eller irriterende, kan han godt finde på at sætte negle eller tænder på, men ikke i én, for at sige fra. Han vil derfor gerne have et modent hjem, som kan give ham ro, når han beder om det. Dog skal det siges, at han på ingen måde er besværlig, og han er meget nem at håndtere og ikke svær at have med at gøre. Han har i virkeligheden blot et fint kattesprog, som man skal lære at aflæse., Sød, rar, kælen.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0131

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Asha er en sød pige, som lige skal bruge to sekunder på at se nye folk an, men som man kan se så overgiver hun sig hurtigt og bliver helt skæv og vælter når man kommer i gang med at nusse. Hun er vant til at gå som udekat, dog med mulighed for at komme ind når hun har haft lyst.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0186

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 1 måned.

Saga blev overladt til sig selv, efter hendes ejer døde. , Saga kommer fra et hjem hvor hun er vant til at kunne komme både inden for i hjemmet, og ud i haven. Hun er vant til andre katte, og nyder deres selskab. Hun er nysgerrig, og udfordrer gerne det højeste kradsetræ på internatet, for at se om hun kan nå til tops. Og det lykkes altid for hende ;-)

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0155

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 10 måneder.

Emil er indleveret sammen med katten Bianca, da familien desværre ikke længere kunne beholde dem. , Han er meget selskabelig og rolig, men man skal acceptere, at lade ham være når han selv vælger at gå. , Han er en dygtig jæger, og nyder selskab med både hunde og katte.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0074

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Mutti kom i sin tid som en politisag, sammen med sine killinger. Hun har fungeret i familiepleje sammen sine unger, er kommet tilbage og var blevet formidlet, men desværre kommet tilbage på internatet efter få dage, hvor vi skal finde endnu et nyt hjem, da hun blev forskrækket og ikke nåede at falde til. Hun er ellers en sød, mild og køn pige, rolig og kælen, men har brug for, at man tager det stille og roligt og i hendes tempo, især i starten. Derfor tænker vi, at hun vil trives bedst i et hjem uden små børn og gerne med mulighed for at komme ud også på sigt, men med en stille og rolig start.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0178

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Olga er kommet fra en ejer som ikke mere kan tage vare på hende. Hun er en sød og rolig mis, der egner sig godt som indekat. Hun kan være lidt selvstændig og sige lidt tydeligt fra, så et hjem uden mindre børn vil være bedst.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0106

Kat: Huskat gråstrib - semilanghår

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Agnes er en fin og lidt langhåret kat, som rigtig kan putte i sin kurv. Hun hygger ofte oppe på øverste hylde, hvor hun vender og drejer for at gøre sig til inden hun indser, at hun bliver nødt til at komme ned for at blive nusset.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2124

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sammi er en super sød pige, der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Alex og Sandie.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-4-0246

Hund: Grand danois

Køn: Han

Alder: 2 år og 1 måned.

Aller bedste Boomer., Vores allerstørste dreng der tror han er en lille chihuahua. Han er sådan en dejlig og lækker hund., men Boomer bærer desværre præg af sin fortid. Boomer vejede kun 46 kg da han kom til os, havde ekstremt lange negle, var usoigneret, muskelfattig og havde ikke prøvet noget. Det kan også være en udfordring at gå i snor med ham da han heller ikke har lært det, eller nogle andre grundkommandoer. Dog har vi fået lært ham sit og være mere omgængelig og hånterbar. Han er blevet kastreret d. 02/03., Ud over det, er han en hund med masser af gå på mod og en masse kærlighed at give. Han elsker at få nus og møs., Han skal have en stor grund at kunne løbe på og gerne nogle med GD erfaring. Gerne et hjem uden små børn eller hanhunde. Her hos os har han kun hilst på tæver., NB HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELTE HUND:

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-4-0180

Kanin: Dværg vædder

Køn: Han

Alder: 2 år.

Charleston er fundet herreløs ved Århus. , Nu er han klar til at finde sig en sød og kærlig familie, som ønsker sig en nysgerrig og kælen kanin. Der er ikke tvivl om at Charleston er vant til at være i hænder.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2143

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille Zain er fundet dumpet i en kasse, blot 3 uger gammel, sammen med sin søster, Zia. De har været i pleje sammen og er nu klar til at finde en ny madslave. De skal fortsætte deres liv sammen som frikaniner, for det bedste, de ved, er masser af plads at drøne rundt på. De er to lidt forsigtige kaniner, men de elsker at blive håndfodret, og så er der også tid til nus., De er indekaniner her hos os. De er begge neutraliseret d. 24/2. DE ER FORTSAT I PLEJE, SÅ DER SKAL AFTALES TID FOR AT BESØGE DEM.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0268

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Cookie er blevet fundet i en transportkasse og efterfølgende afleveret på et dyrehospital, som kontaktede Dyrenes Beskyttelses kredsformand, der har hjulpet hende ned til os. Hun er en meget charmerende og kærlig ung pige, der elsker at blive nusset og forgudet på det højeste plan. Hun er nysgerrig og kan også vise, hvor hendes grænser går. Vi tror hun har været indekat til nu, men er sikre på, at hun også vil trives i en familie, hvor hun får muligheden for at komme ud i naturen på oplevelse og måske musefangst

Brande Internat

Ref: 17BH-4-0111

Hund: terrierblanding

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 7 måneder.

Muddi er en af hundene fra dyreværnssagen fra Randers. Vi havde en forventning og at hun var drægtig og derfor har hun været i familiepleje. Det viser sig, at det er hun ikke. Derfor søger vi nu et nyt hjem til hende.Familieplejen fortæller, at hun efter startperioden har fungeret tiltagende godt i familien med både de store børn, deres anden handhund og katten., Hun er en glad og sød pige, men også en lidt forsigtig hund især i nye sammenhænge og bliver nemt usikker. , Hun har ligesom de andre krævet ekstra arbejde, men er nu også blevet spøgefuld,nysgerrig og søger nærvær og kærlighed. Hun er begyndt at lege meget med de andre og med legetøj - og elsker det, men vil også gerne nærvær og kontakt med søde, rolige og kærlige mennesker. , Desuden synes vi, at det er vigtigt, at man er opmærksom på, at: , • Hun er udpræget flokdyr og kan få svært ved at være alene hjemme - især når først hun er faldet til og er blevet glad for sine nye mennesker. Derfor bør hun tilvænnes dette gradvist over måneder,- men hvor man starter så småt fra første færd., • Det kan være en fordel at have en anden sød og rolig hanhund., • Hun er ikke med sikkerhed renlig., • Hun er først lige begyndt på sin socialisering hos os,- herunder at luftes i snor,- og man kan ikke regne med, at hun bare kommer, når man kalder i starten, mens hun ikke føler sig sikker og tryg - og måske heller ikke helt kender sit navn., • Hun har fået minimal motion og dårlig ernæring i sit tidligere liv. Derfor er det vigtigt at man fremadrettet sørger for lødig foder og motion., • Hun er minimalt socialiseret til hverdagslivet, andre dyr og mennesker, hvilket kan give uventede reaktioner i ukendte situationer. , • Selvom hun er nem at gøre forskrækket, reagerer hun ikke aggressivt. , hun har brug for at lære at føle tryghed og søge kontakt og derfor stor brug for masser af kærlighed, tålmodighed og tolerance og ikke mindst et roligt og regelmæssigt, forudsigeligt hjem og hverdag., Derfor søger vi rolige, regelmæssige, kærlige og tålmodige ejere med stor tolerance og forståelse for en hund med en trist baggrundshistorie og specielle behov, som er indstillet på at give hende tryghed og kærligt selskab i hverdagen - Gerne med erfaring og en indhegnet have., P.s.Familier med mindre børn og en travl hverdag er ikke relevante.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0327

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Nysgerrige Fister er en kanin som havde fundet vej til en have, hvor han ikke hørte til. Så han blev indleveret til os så han kunne få et nyt og dejligt hjem. Han ønsker sig et udendørs hjem hvor han kan springe omkring og nyde livet med en neutraliseret hunkanin. Han er neutraliseret hos os d. 23. marts 2017.

Brande Internat

Ref: 17BA-4-0180

Kanin: kanin

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Nina har løbet frit rundt i en periode i et boligkvarter uden nogen, som ville kendes ved hende. Hun er en sød og meget tam ungkanin, der er vant til at være i hænder og med mennesker. Hun vil sikkert trives godt som indekanin i et hjem - men gerne med mulighed for at komme ud i voliere når vejret er til det. Hun er blevet neutraliseret hos os og vil derfor også kunne bo sammen med en venlig han uden det bliver til unger, hvis man har forholdene til det

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0296

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Lady Dollar er kommet ind fra en større dyreværnssag sammen med andre kaniner. Hun er steriliseret og vant til at gå med andre. Hun kan fint håndteres men trænger til kærlige hænder, der kan gøre hende helt tillidsfuld igen. Men hun er nysgerrig og vil opsøge kontakt så det skal nok komme stille og roligt.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-4-0049

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 11 måneder.

HANKATTEN BJARKE. Er nu klar til et voksent hjem, sød kælen men lidt bestemt ungmis. Kom og mød ham og se om der er kemi. Bjarke er kastreret, øretatoveret og vaccineret 1. gang.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0144

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Mira kom og holdt sig til i nogle uger, hvor det ikke lykkedes at finde hendes ejer. Hun er en sød og kælen pige, som vil trives i de fleste hjem.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-1-0042

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Fimse, det hedder katten altså, og det er ikke os der har opkaldt ham det., Det hed han i forvejen fra det private hjem han kom fra., Sort som natten, rolig og kælen.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0260

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 11 måneder.

Ritas ejer kan ikke overkomme Rita mere. Hun har boet i lejlighed og været ren indekat indtil nu. Hun er en selvstændig pige, som gerne kommer, når der skal snakkes og kæles. Hun er lidt afventende for nyt og fremmed. Hun vil sikkert gerne have et voksent hjem, hvor hun med tiden også må komme lidt ud evt. i voliere

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0295

Kanin: Kanin

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Teddy Bear er en sød og tillidsfuld kastreret hankanin. Han kommer fra en større dyreværnssag og søger nu et hjem som har tid og lyst til at forkæle ham og hvor han ikke bliver svigtet igen.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0048

Fugl: Australsk undulat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Karma er klar til en ny familie. , Hun er en Autralsk Undulat som er indleveret sammen med artsfællen og partneren Kili., Fuglene er endnu ikke håndtamme.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1670

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 4 måneder.

Tustus har boet sammen med en anden kat og har været indekat til nu hos en enlig kvinde, som desværre ikke er i stand til at tage sig af sine katte mere. Hun er en legesyg, livlig, sød og kælen, ung kat, der på sigt vil trives bedst i en familie, hvor hun også må komme ud og få brændt noget af sin energi af.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-4-0036

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Her er en kat med helt fantastiske og sjove aftegninger., Han er en lidt forsigtig kat, men kælen nok.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0306

Hund: bla puddel og chines crested powder puff

Køn: Han

Alder: 5 år og 6 måneder.

Skønne og fantastiske Chico søger en ny familie. Vi har fået ham fordi han ikke trivedes hos den tidligere familie. Chico har ikke rigtig prøvet noget, så alt vil næsten være nyt for ham. Chico kan ikke med andre dyr, så det nye hjem skal være kun til ham. Vi er så småt begyndt at introducere ham til hunde, og det går bedre med gode oplevelser. Han er vant til at være alene hjemme en arbejdsdag. Chico er rigtig sød overfor mennesker og elsker at hygge og putte. Han kan indkald og sitte, men det går bedst i hans hjem, så på tur skal dette trænes på en positiv måde. Chico er desuden kastreret. Chico skal ud til hus/have og til et hjem uden børn. Ny familie skal forvente at starte forfra med de fleste ting og introducere Chico stille og roligt for nye ting i hans liv. Hvis man er klar på at arbejde med Chico så får man en skøn puttetrold, som vil elske sine mennesker. NB. HUSK DER SKAL BESTILLES TID FOR AT SE DEN ENKELTE HUND

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0106

Hund: Yorkshire terrier

Køn: Han

Alder: 6 år og 11 måneder.

Micho og Mario leder efter en familie som kunne tænke sig at adoptere dem begge. , Micho (den store) er faren. Han er lidt over 8 år, og frisk på eventyr. Han elsker gåture. Han er modig, og charmerende. , Mario (den lille) er søn af Micho. Han er snart 7 år, og nok den mindste Yorkshire Terrier vi længe har set. Han elsker at sidde på skødet og blive nusset. Men hvis forbigående skal have skæld ud, så holder Mario sig ikke tilbage. Heldigvis er hans gøen så lav, at det ikke registreres ;-), Mario er meget glad for og afhængig af sin far, og det er derfor vi ønsker at formidle dem sammen. , Da de ankom til internatet, var deres tænder meget dårlige, og ramt af paradentose! Dette har vi sørget for at få ordnet, og det betyder at de fremadrettet skal have vådkost, da de ikke har flere tænder tilbage., Vi anbefaler Hills foder da deres maver fungerer rigtig godt på det. , Der skal forsat arbejdes med renlighedtræning i det nye hjem. Vi er næsten i mål, men man skal være opmærksom på det. , I deres nye hjem skal der ikke bo små børn. , Deres langhåret pels kræver en del pleje. , Kunne det have interesse er i meget velkommen til at kontakte os på tlf. 88770307

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0242

Hund: Posavac Hound

Køn: Tæve

Alder: 4 år og 10 måneder.

Maria er bulgarsk gadehund og landede for kort tid siden i et hjem som ikke kunne tage hånd om hende. , Vi har opereret 5 tænder ud, som var slidt ned og flækket, formentlig pga. tremmebidning i Bulgarien. , Hun er meget mild, har tilliden i behold til mennesker, men er også en blød pige. Hun har et fantastisk hundesprog og kan med alle. Hun er dog ikke så god til at sige fra overfor bullerbasserne og finder sig i alt for meget, så hun skal i kærlige hænder som kan sørge for at hun kun får søde venner. , Da hun kommer fra gadelivet er hun meget fokuseret på mad. Hun er til den magre side, så god kvalitetskost må gerne blive en del af hendes hverdag og fremtid. Hun er absolut utrænet, men gør alt for mad og er meget trænbar. Hun er meget rolig og hviler godt i sig selv. Hun elsker at komme ud og bruge næsen. Og vil sætte pris på et hjem hvor hun kan få masser af opmærksomhed og kærlighed. Og gode gåture. Hun går faktisk pænt i snor.

Brande Internat

Ref: 17BH-1-0266

Hund: labradorblanding

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Cato har brug for et nyt hjem, fordi hans nuværende familie har fået familieforøgelse og derfor ikke har den fornødne tid og overskud til ham mere. Han er en glad, nysgerrig, energisk, imødekommende og kærlig ung hund overfor alle han har mødt, andre hunde og egen kat. Han er måske lidt for voldsom i sin glæde for nogle. Han har boet i lejlighed til nu, og er vant til at være alene hjemme. Pas lidt på løse ting. Han kender de almindelige ord. Han har været vant til at være med i bil. Han er vant til at luftes frit og er ganske god til at komme ved kald, som regel. Han kan gå i snor - kan trække. Han har brug for et hjem med god udenomsplads til at boltre sig på og en erfaren ejer, som har tiden til at være sammen med ham og overskud til at aktivere ham og evt. gå på hundeskole med ham, så det grundlæggende kommer helt på plads. Evt. med store aktive børn og evt. en jævnbyrdig makker.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0298

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Lady Bee og Lady Million er 2 store dejlige kaniner der søger et hjem sammen. De vil gerne snakkes med men kan ikke lide at blive løftet på. De er ikke steriliseret, men kan blive det hvis den nye ejer ønsker dette.

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1763

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Magda blev dumpet hos en privat sammen med 4 andre katte. Hun er en sensitiv kat, som kunne tænke sig et stille, roligt og tålmodigt hjem. Meget gerne som indekat. Hun er meget opmærksom på sine omgivelser og bliver lidt utryg over støj og uro.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0095

Kat: killing trefarveyt

Køn: Hun

Alder: 7 måneder og 4 uger.

Josefine er en rigtig smuk kat med sin flotte pels og hendes to øjenfarver. Hun er en meget rolig kat, som nyder det stille liv, hvor man kan sove på en varm pude eller blive nusset det meste af dagen. Hun kan med alt og alle, og mangler nu et sted hvor hun kan få noget mere opmærksomhed.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2120

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Sandie er en super sød pige der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Alex og Sammi.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0046

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 10 måneder.

Gismo har oplevet en del i sit korte liv. Hun er tidligere adopteret fra et andet internat, men da hendes nye familie desværre ikke kunne beholde hende, da hun ikke kunne enes med familiens kanin, måtte Gismo på internat igen. For at finde sit forevigt hjem. , Gismo er en stor madame, men meget kælen og opsøgende. Hun skal til et hjem uden andre dyr. Da hun trives bedst med at være ene hertuginde i hjemmet., Hun er vant til børn, og nyder deres selskab. Hun går selv når hun ikke gider mere. Og det har hun altid været vant til blev accepteret, af familiens børn. , Hun har gået både inde og ude. Men altid haft en kattebakke hun kunne benytte indendøre, i tilfælde af regnvejr ;-) , Gismo har tidligere døjet med urinvejsproblemer, så det er vigtigt at fremadrettet får et godt foder som er anbefalet af dyrlægen.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0279

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 3 uger.

Candy er en skøn, lækker og nysgerrig pige, der elsker at følge med i, hvad der foregår omkring hende. Hun vil rigtige gerne nusse, men det skal ske på hendes præmisser, og det skal ny ejer være indstillet på at respektere. Hun er ikke så god til andre katte, så hun skal være alene kat. Candy skal til hus og have, og evt. børn skal være fra 10 år og op.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0793

Kat: Huskat gråstribet m hvid

Køn: Hun

Alder: 6 år og 8 måneder.

Perle er som navnet siger en rigtig perle. Hun er utrolig rar og også speciel med hendes aftegn. Perle har haft en ejer, men efter ejeren var død har hun vandret alene rundt i ca 2år inden hun kom hertil. Hun er nu klar til at finde sin nye familie.

Brande Internat

Ref: 17BA-4-0272

Andet dyr: dværg hamster

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Denne lille dværghamster er kommet på internat og har fået brug for et nyt hjem, som vil tage bedre vare på ham (vi er ret sikre på at det er en dreng:)). Nogle har valgt at skille sig af med ham ved at stille ham i sin kasse ved affaldscontainerne i et boligområde.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0067

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 2 måneder.

Emil er kommet via kredsformanden efter at være kommet tilløbende. Meget stort sår på bryst og hals. Han er en meget sød og kælen kat, der elsker at blive nusset og han er nysgerrig. På sigt vil han nok trives bedst som både inde- og udemis og helst som enekat.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-1-0219

Hund: Retriever/Rottveilerblanding

Køn: Han

Alder: 8 måneder og 2 uger.

ADOPTIONSSAMTALE AFTALT D. 31/3-17: Olle er en rigtig dejlig krudtugle, som leder efter et hjem, hvor motion og aktiv livsstil er på menuen. Han er helt fantastisk hengiven og bare elsker, når nogen gider og lege. Men der er også plads til at smide sig på skødet og bare tage imod lidt kærlighed. Olle er en stor dreng, som er på tærsklen til livet som teenager og har derfor brug for at blive aktiveret og trænet dagligt. Han kan, med lidt tålmodighed, de mest basale kommandoer så som sit, dæk og indkald på navn. Olle kan rigtig godt lide at lege med andre hunde, og er generelt bare rigtig nysgerrig på livet. Han fungerer ligeledes også rigtig fint med børn. Olle kan også rigtig godt lide at køre i bil, så hvis turen går til stranden eller i skoven, så er Olle bare top klar!

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0213

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Hr. Weise er en skøn kælen dreng, der er meget kontaktsøgende og elsker at snakke. Han er klar til at få en ny familie, så kom og mød ham.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0299

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Sofus er en sød lidt stille kat, som har haft det hårdt igennem længere tid. Han havde en voldsom øreinfektion og lidt småskrammer på næsen, da han kom ind på internatet. Nu er han fin igen og er rejseklar. Han er en rigtig kælefis som elsker al opmærksomhed. Han skal have mulighed for at komme ud i sit nye hjem.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0016

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 måneder og 4 uger.

Selma har levet de første uger af sit liv i et skur sammen med sin gruppe, indtil de blev fundet og taget sig af. Så kom hun med sin gruppe i familiepleje, hvor hun har været næsten til nu. Plejefamilien fortæller bl.a.: Selma er en dejlig og kærlig lille pige. Hun er en rigtig lille nussetrold, når man har vundet hendes tillid. Hun elsker opmærksomhed og vil rigtig gerne putte i bløde tæpper eller en dejlig blød dyne, mens hun nusses. Selma elsker også at lege især med dinglende legetøj og er den fødte jæger. Hun er lynhurtig og skarp i jagt, og render derfor ofte med legetøjet fra sine søskende/halvsøskende. Alt der dingler er interessant og gerne kattelegetøj, som er en lang plastikpind med en lang plyshale på. Den må man gerne hænge op på fx. en stol. Så er Selma underholdt i lang tid. Hun har udviklet sig enormt fra at være småsky til at være den største nusser i huset. Hun opleves som enormt omsorgsfuld for sine søskende og vasker gerne disse, når der skal hygges. Selma er den af kuldet, der lærer hurtigt fx. Ikke at gå på borde osv. Hun er nu klar til et kærligt og blivende hjem, som måske er uden helt små børn, da hun nok vil blive utryg i alt for urolige omgivelser. Hvis man kan tilbyde hende et kærligt, roligt, selskabeligt hjem, får man til gengæld den mest hengivne dejlige kat, man kan ønske. Selma er særlig glad for sin søster Sofia, som minder meget om hende. De sover gerne sammen og leger på samme niveau - hvis man overvejer to :)

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0050

Fugl: Australsk undulat

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Albi er klar til en ny familie. , Hun er en Autralsk Undulat som er indleveret sammen med artsfællen Fili. , Fuglene er endnu ikke håndtamme.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0109

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Prik var blevet smidt af på en ejendom sammen med sin killing, men er nu blevet fin og klar til at få en familie som vil passe på hende. Hun er en meget rolig kat, som nyder at ligge og dase i en hyggelig krog. Begynder man at ae hende over ryggen, begynder hun hurtigt at spinne og falder næsten i søvn. Altså kan man sige, Prik er en rigtig hyggefis som søger en familie der kan dække det behov.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2142

Kanin: Dværgkanin

Køn: Hun

Alder: 4 måneder og 1 uge.

Lille Zia er fundet dumpet i en kasse, blot 3 uger gammel, sammen med sin bror, Zain. De har været i pleje sammen og er nu klar til at finde en ny madslave. De skal fortsætte deres liv sammen som frikaniner, for det bedste de ved er masser af plads at drøne rundt på. De er to lidt forsigtige kaniner, men de elsker at blive håndfodret, og så er der også tid til nus., De er indekaniner her hos os. De er begge neutraliseret d. 24/2. DE ER FORTSAT I PLEJE, SÅ DER SKAL AFTALES TID FOR AT BESØGE DEM.

Roskilde Internat

Ref: 16RH-4-2021

Hund: Labrador retriever

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Hvalpede og meget glade Pluto søger et nyt hjem. Han har ikke prøvet så meget i sit korte liv, da forrige ejer altid havde ham gående i en udendørs hundegård. Dog gik han sammen med en anden hund og er derfor vældig glad for andre hunde, især tæver. Hans problem er bare, at han er ret voldsom i sin leg. Hvilke godt kan stresse de andre hunde. Han er dog den mest fantastiske legeonkel overfor hvalpe. Han har ikke været vant til at gå i snor eller blive trænet. Så en ny ejer skal være klar på at starte fra bunden med hvalpe- og lydighedtræning. Men nu har Pluto været hos os i nogen tid - og vi har fået lært ham rigtigt meget. På vores Facebook side er der nogle videoer hvor man kan se hvor dygtig han er blevet. Pluto er en utrolig glad og dejlig hund, som elsker sine mennesker og vil gøre alt for dem, og han vil også meget gerne træne. Pluto søger et hjem med masser af plads i hus og have, dvs ikke lejlighed eller rækkehus og tid til træning. Vi ved , at han ikke kan være alene hjemme, så det skal en ny ejer også have tålmodighed til at træne. Hvis der er børn i hjemmet, skal de kunne klare at blive væltet af en 27 kg. skøn og hvalpet hund. NB: HUSK, AT BESTILLE TID TIL DEN ENKELTE HUND!

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0297

Kanin: Kanin

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Lady Bee og Lady Million er 2 store dejlige kaniner der søger et hjem sammen. De vil gerne snakkes med men kan ikke lide at blive løftet på. De er ikke steriliseret, men kan blive det hvis den nye ejer ønsker dette.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0073

Hund: Schæfer/Rottweiler

Køn: Han

Alder: 9 måneder og 1 uge.

Lemmy er en stor teenager, og han har ikke lært at være alene hjemme. Han er en meget social dreng, som synes verden er stor og spændende, og han har mod på at lære alt. Han synes godbidder er fantastiske, og han vil gøre meget for dem. Vi søger et hjem, som ikke har nogen bagkant på at lære Lemmy at være alene. Et hjem med erfaring kræves, og som ved, hvad det vil sige, at have hvalp i huset. Og klart også et hjem, som vil give ham en hverdag med træning og opgaver, så han kan blive mentalt stimuleret og lære det, han nu skal lære. Lemmy kommer fra en familie med 3 små børn. Vi søger dog et hjem uden børn, eller med store børn. Et hjem, hvor tid og fokus kan være hos ham. Han har et veludviklet hundesprog og leger gerne. Er der hund i det nye hjem, ser vi gerne at aldersforskellen er min. 3 år.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0197

Kanin: Hermelin blanding

Køn: Han

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Lækre Buster leder efter sit forevigt hjem. Han har tidligere gået frit indendørs, sammen med en anden kanin. , Hans renlighed er vi ikke informeret om., Han er nysgerrig, og imødekommende, men syntes ikke altid det er spændende at blive løftet på. Han er en kanin med fart på, og vil helt sikkert være super god til kaninhop, når man har haft tålmodigheden til at lærer ham det.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0261

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Olaf har fået brug for en ny familie, fordi hans nuværende familie har fået et menneske med allergi mod Olaf. Han er en venlig og imødekommende kat, som er vant til små hunde, børn og til at færdes både inde og ude. Han er ligeglad med andre katte og en rigtig dygtig musefanger. Han vil trives i de fleste hjem

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0085

Kat: Huskat trefarvet

Køn: Hun

Alder: 1 år og 7 måneder.

Grethe er en meget flot trefarvet kat som er lidt langhåret. Hun var sammen med sine tre små killinger sat af på en rasteplads hvor de måtte klare sig selv. Nu er de alle ovenpå igen, og killingerne er store nok til at klare sig selv. Derfor søger Grethe nu et sted hvor hun rigtig kan blive forkælet og blive taget godt af lige som hun har gjort det med sine killinger. Så mangler du en flot og kælen kat som Grethe så kontakt os endelig.

Brande Internat

Ref: 17BH-4-0130

Hund: king charles blanding

Køn: Tæve

Alder: 8 år og 2 måneder.

Fie er en af hundene fra dyreværnssagen fra Randers. Vi havde en forventning om, at hun var med hvalpe, og derfor har hun ikke været klar før, men hun er ikke drægtig og derfor klar til sit nye hjem., Hun er en moden, glad og sød pige, men også en lidt forsigtig hund, som nemt bliver usikker. , Hun har ligesom de andre krævet ekstra arbejde, men er nu også blevet nysgerrig og søger nærvær og kærlighed med søde, rolige og kærlige mennesker. Hun er stærk i sit hundesprog og har fungeret som flokfører for mange af hundene., Desuden synes vi, at det er vigtigt, at man er opmærksom på, at: , • Hun er udpræget flokdyr og kan få svært ved at være alene hjemme - især når først hun er faldet til og er blevet glad for sine nye mennesker. Derfor bør hun tilvænnes dette gradvist over måneder,- men hvor man starter så småt fra første færd., • Hun er ikke med sikkerhed renlig., • Hun er i færd med på sin socialisering hos os,- herunder at luftes i snor,- og man kan ikke regne med, at hun bare kommer, når man kalder i starten, mens hun ikke føler sig sikker og tryg - og måske heller ikke helt kender sit navn., • Hun har fået minimal motion og dårlig ernæring i sit tidligere liv. Derfor er det vigtigt at man fremadrettet sørger for lødig foder og motion.Hun er noget selektiv i, hvad hun spiser., • Hun er minimalt socialiseret til hverdagslivet, andre dyr og mennesker, hvilket kan give uventede reaktioner i ukendte situationer. , • Selvom hun er nem at gøre forskrækket, reagerer hun ikke aggressivt. , hun har brug for at lære at føle tryghed og søge kontakt og derfor stor brug for masser af kærlighed, tålmodighed og tolerance og ikke mindst et roligt og regelmæssigt, forudsigeligt hjem og hverdag., Derfor søger vi rolige, regelmæssige, kærlige og tålmodige ejere med stor tolerance og forståelse for en hund med en trist baggrundshistorie og specielle behov, som er indstillet på at give hende tryghed og kærligt selskab i hverdagen - Gerne med erfaring og en indhegnet have., P.S. Familier med mindre børn og en travl hverdag er ikke relevante.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0267

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Cindy er fundet ved en trafikeret vej. Hun er en smuk, selvbevidst ung pige med temperament. Sød og nysgerrig og med god selvtillid. Hun vil trives i de fleste familier, sikkert gerne som indekat med mulighed for at komme på opdagelse ude i naturen og måske fange en lille mus i ny og næ.

Fyns Internat

Ref: 17FA-4-0178

Kanin: Løvehoved blanding

Køn: Hun

Alder: 2 år og 2 måneder.

Freya er en supersød, lille kanin. Hun kom til os, da hendes tidligere hjem ikke længere kunne tage sig af hende. Hun er steriliseret. Nyder nus og kæl. Hygger sig gerne i solen og elsker plads.

Brande Internat

Ref: 17BK-1-0077

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 2 måneder.

Samba er haleløs, men det generer ham nu ikke, og det er til gengæld dét, der gør ham særpræget og nem at kende. Han er en sød, lidt forsigtig fyr, som med tiden sikkert vil blive en eminent musefanger, hvis han får muligheden hos dig, der er et kærligt og vedholdende gemyt, der ser det som en opgave at vinde hans tillid.

Roskilde Internat

Ref: 16RA-4-2121

Ørkenrotte: Ørkenrotte

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Alex er en super sød pige, der elsker at bygge huler og gange i sit bur. Hun kan håndteres uden at hun bider, og er meget hurtig i sine bevægelser. Hun bor sammen med Sandie og Sammi.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0051

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 10 år og 2 måneder.

Malou er kommet til os sammen med Emma, da deres ejer skulle flytte på plejehjem. De er vant til at være både ude og inde, og enes fint med hinanden. Malou er meget tillidsfuld og kontaktsøgende. Hende er der bestemt nogen, der bliver glade for.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0364

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 måneder og 2 uger.

Reserveret: Charmerende Mynte leder efter sit nye hjem. Hun er en super dejlig lille spindemaskine, der elsker kontakt med os tobenede. Hun er legesyg, og aktiv som en killing skal være det. Mynte søger et hjem hvor hun vil få adgang til at komme udenfor når hun er gammel nok.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-1-0064

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 2 uger.

HANKILLINGEN TROLD. Pragtfuld kælen missedreng, mere følger snarest....

Brande Internat

Ref: 16BK-4-1607

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Bertram kom, som den ene af en gruppe killinger, sammen med sin mor. Han er lidt af en bangebuks, men bliver meget kælen, når han først har set en an og fundet ud af, at man er sød og venlig, stille og rolig. Han vil måske trives bedst i et roligt, voksent hjem som indekat, men også et hjem, hvor man har tålmodigheden og respekten til at hjælpe ham lidt på vej i hans tempo.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0123

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Han

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Fobo er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0252

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Marius er kommet fordi han er kommet til og har holdt sig til i en periode uden det er lykkedes at finde hans ejer. Han er en sød og venlig fyr, der elsker godbidder. Han er en rolig og voksen fyr, der sikkert vil trives bedst som hyggekat dog med mulighed for at komme lidt ud ind imellem.

Spøttrup Internat

Ref: 17SK-4-0110

Kat: Huskat sort/hvid

Køn: Hun

Alder: 11 måneder og 1 uge.

Prut er en lille sød uldbold, som var blevet smidt af sammen med sin mor. Hun elsker at putte i sin kurv, og synes også det er spændende at tøffe omkring for at undersøge nye ting.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0051

Kat: Huskat killing

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 4 uger.

Her ser I skønne Mischa som godt nok er en aktiv killing. Hun har været på internatet før men er desværre kommet retur pga. familien udviklede katteallergi, så det var med stor sorg de måtte aflevere hende igen. Hun er utrolig herlig, meget legesyg og hun elsker at løbe med bolde i munden og kommer nogle gange retur med dem som en lille hund. Hun er også kælen, men det skal foregå i hendes tempo, når hun har tid og lyst. Når vi kæler med hende ruller hun rundt på ryggen og elsker at lege med os. Hun er virkelig herlig, nysgerrig og hun egner sig fint til et hjem med større børn + 10 år. Mischa har det fantastisk med andre katte som hun straks opsøger når hun ser dem. Hun vil så gerne tæt på dem og meget gerne lege. Mischa skal kun til et hjem med hus og have og hun er steriliseret, øremærket og færdig vaccineret.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0330

Hund: Labrador retriever blanding/ Samojede

Køn: Tæve

Alder: 11 måneder og 3 uger.

Kærlige Bella som elsker alle, er kommet til Roskilde internat fordi tidligere ejer havde private problemer. Hun er en skøn og meget flot tæve som altid er glad og trives med alle mennesker, og langt de fleste andre hunde. Dog kan hun godt være beskyttende overfor sin mad og kødben. Bella har desværre allerede haft to hjem, så nu søger hun sit for evigt hjem. Og hendes nye hjem må gerne være et som har en del hunde erfaring og har tid og lyst til lange gåture. En masse lydighedstræning. Og evt nosework, agility, eller lign. Bella er en ung hund som ikke har prøvet så meget. Hun lystrer grundkommandoerne, men der skal trænes videre med det, og specielt det med at gå pænt i snor og bruge snuden skal der afses tid til. Hun har været vant til at være alene hjemme men hyler og gør en del når hun er det, så dette skal der også arbejdes med. Hun har boet med kat og børn ned til 4 år og er renlig. , ”HUSK AT DER SKAL BESTILLES TID FOR AT MØDE DEN ENKELTE HUND”

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0143

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Oskar var lettere skadet pga formodede bidsår, men det er helet fint igen. Han er en stor, dejlig hankat, der måske har forsøgt at styre kvarteret, hvor han blev fundet. En rigtig kælen og tillidsfuld fyr overfor mennesker og kunne sikkert blive en rigtig sofaløve.

Falsters Kattehjem

Ref: 17CK-4-0041

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 5 år og 10 måneder.

Her ser I søde Trunte som er blevet indleveret til internatet med sin søster Trille da deres ejer er afgået ved døden. Trunte var meget nedstemt da hun kom til os, men nu er hun tryg og glad ved os og personalet og så meget kærlighed hun giver os når vi kæler med hende. Hun nusser os og kommer med sit hoved og nusser os på kinderne. Hun er bare så sød at hun ikke ved hvad hun skal gøre ved sig selv. Hun er så mild og rolig og vi ønsker for Trunte et stille og roligt hjem, gerne hos en enlig med tid og overskud. Der må gerne være en have hun kan komme ud i når først hun er klar til det. Smukke Trunte er steriliseret og øremærket. Kom og hils på denne skønne kat.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0249

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 2 år.

Som navnet antyder er Tyksak lidt for godt i stand. Hun søger derfor et nyt hjem, der kan hjælpe hende med at tabe sig. Hun er en meget kontaktsøgende dame. Hun elsker nus og smider sig gerne for vores fødder. Hun er også en bestemt dame der selv vil bestemme hvor og hvornår der skal nusses. Hvis der er børn i hendes nye hjem skal de være over 12 år. Hun er ikke glad for andre dyr, så hun søger et hjem hvor hun er eneste dyr. Tyksak søger et hjem hvor hun vil få mulighed for gå udenfor når det passer hende.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-4-0040

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 11 måneder.

HUNKATTEN Cirkeline. Her har I fine, spinkle Cirkeline. Da hun kom hos os havde hun ikke noget at snakke med mennesker om OVERHOVEDET. Det er der heldigvis lavet rigtig meget om på i den tid hun har været her. Cirkeline har ikke haft noget nemt liv, så vi forstår godt hvorfor hun var sådan. Vi kan konstatere at hun er en kat der er selektiv med hvem hun gider og hvem hun ikke gider og tro os man er ikke i tvivl, makrellen udvandrer simpelthen hvis man ikke falder i hendes smag. Folk der måske falder i hendes smag har hun også brug for at se lidt an. Hun kaster sig ikke bare direkte i armene på dem. Til gengæld, hvis man slipper igennem nåleøjet, har hun vist sig at være en sød og kærlig pige der spinder og gerne vil op på skødet, ligesom hun kan finde på at kalde på de udvalgte når hun ser dem. Cirkeline er ikke en kat man bare tager op og krammer på når man synes, næ hun skal altså også have lyst til det må man forstå og det er vel egentlig fair nok. Sindsmæssigt er hun rimelig cool og hviler godt i sig selv, kan faktisk blive lidt tøsepjattet indimellem og gerne ville fjolle/lege. I sit tidligere hjem har hun ikke været forvænt med stabile rammer og rutiner, så det synes vi hun fortjener at prøve i sit nye hjem. Et hjem hvor hun kan og må gå sine egne veje både inde og ude, men hvor hun alligevel føler sig set og mærker at man vil hende det godt vil være det optimale for hende. Hun er prof til kattelem og elsker udeliv. Børn og andre dyr er ikke Cirkelines kop the. Cirkeline er steriliseret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-4-0033

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 1 år og 7 måneder.

Caddy er en pæn stor kastreret hankat, men han lyder som en killing, når han siger noget., Det kan han jo ikke gøre for, sådan er han bare. Desuden er han også en flink kat.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0173

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 10 måneder og 4 uger.

Poul er en dejlig kat fra sidste år, som er kærlig og omgængelig. Han er vant til at være både ude og inde. Poul enes ikke så godt med andre katte.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0151

Hund: cavalier blanding

Køn: Han

Alder: 4 måneder og 4 uger.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Lauritz er en forsigtig hvalp, men sammen med andre hunde finder han stort overskud og tryghed til leg og fjolleri. Det er derfor et must, at han kommer ud i et hjem med en anden velafbalanceret hund. , Fordi Lauritz kommer fra trænge kår, må en del arbejde med ham fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Fyns Internat

Ref: 17FK-4-0266

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 4 år og 2 måneder.

Sigurd er her pga. skilsmisse. Han er en dejlig mild kat som skal ud i et roligt hjem. Han har fået lidt skrammer på snuden, formentlig af en anden kat. Han bliver dog hurtigt fin igen. Han er rejseklar. Nyt hjem skal kunne tilbyde at han kan være både inde og ude.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0325

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 3 år og 11 måneder.

Skønne dejlig Toby ønsker sig sit sidste hjem. Han er den skønneste kælekanin, men som selv siger fra når han ikke gider mere. Derfor er han ikke egnet til mindre børn. Han har her en forkærlighed for ledninger, så hans nye ejer skal have sikret disse. Han ønsker sig et hjem med en neutraliseret hunkanin og et liv som frikanin. Han er neutraliseret i december 2016

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0311

Marsvin: Marsvin

Køn: Hun

Alder: 1 år og 5 måneder.

Cirkeline er meget nysgerrig og vil gerne kæles, men ikke vandt til at blive løftet op. Hun skal ud og bo sammen med andet marsvin.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0177

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Signe er kommet som den ene af en lille gruppe, hvor ejeren ikke mere kan tage sig af sine katte. Hun er en forsigtig dame. Derfor søger vi et tålmodigt og måske modent hjem, hvor hun gerne må være indekat..

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0119

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 3 år og 9 måneder.

Mads blev fundet på en rasteplads ved motorvejen, men var heldig at blive bragt i sikkerhed. Han er en fantastisk lækker og kælen kat, der nu bare mangler et kærligt hjem.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0192

Chinchilla: Chinchilla

Køn: Han

Alder: 3 år og 2 måneder.

Happy er en sød, lille fyr, som er blevet fundet i en kasse på en privat adresse i Odense. Her er han lidt stresset og ikke super tam. Vi er dog sikre på, at han nok skal komme efter det i et nyt og kærligt hjem. Det er en skønnet alder. Kom og se ham, han er rejseklar.

Fuglebjerg Kattehjem

Ref: 17DK-4-0039

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 11 måneder.

HANKATTEN BUSTER. Buster søger sit nye hjem hos rolige, tålmodige og meget kærlige mennesker. Til gengæld får I med tiden en sand buddy. Buster er helt utrolig kærlig, mild og kælen men også meget forsigtig. Han er en af den slags katte man skal gøre sig fortjent til, men når først tillidsforholdet er på plads skal man altså lede længe efter en lige så dejlig dreng som ham. Så har I mod på at investere kæl, tid, nus og sweeetalk i Buster, så bliver I ikke skuffede er vi sikre på. Buster skal med tiden, når han er faldet rigtig godt til i sine nye omgivelser, have mulighed for at komme lidt ud. Faktisk tror vi, at han godt ville kunne trives med en stor voliere/løbegård (alternativt en stor altan) som er gjort lidt kattespændende, for vi kan lige så godt sige det som det er: Han er lidt af en tøsedreng og tror at alle andre katte er meget stærkere end ham. Buster er kastreret, øretatoveret og færdigvaccineret.

Bornholms Internat

Ref: 17AK-4-0048

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 9 måneder og 4 uger.

Fin lille ung dame., Elsker at blive kælet for, men vil helst have alle 4 ben på jorden., Vil passe fint til et liv på landet.

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0066

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Denne store, dejlige dreng er nu klar til at finde sit nye hjem. Han blev fundet herreløs, og ingen har savnet ham. Kim søger et roligt hjem, for han er en forsigtig dreng. Han vil meget gerne nusse og hygge, men han skal være tryg først. Hvis der er børn i hans nye hjem, skal de være over 15 år. Han søger et hjem uden andre dyr, og hvor han vil få mulighed for at komme udenfor.

Fyns Internat

Ref: 17FH-1-0272

Hund: Gravhund/Foxterrier/CockerSpaniel/Schæfer

Køn: Tæve

Alder: 9 måneder og 3 uger.

Vera er en rigtig rundkørsel, med lidt af det hele fra alle racerne., Hun er meget tryghedssøgende og vil helst være sammen med sin familie hele tiden. Derfor er hun heller ikke glad for at være alene hjemme., Vi søger et hjem hvor der ikke er bagkant på at lære hende det. Når hun lades alene ødelægger hun og så er hun også madglad og ved hvordan man åbner skabe for at komme ind til maden., Vera elsker at løbelege med andre hunde både store og små., Tidligere hjem har gået til træning og Vera er super lærenem og vil rigtig gerne. Nyt hjem må meget gerne have interesse i at træne, især da hun er blanding af arbejdende racer., Vera kan godt køre med i bilen., Hun er vokset op med børn og kat., http://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hvem-er-vi/beredskab/internater/26/nyheder/hund-fra-fyns-internat

Roskilde Internat

Ref: 17RK-4-0322

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Reserveret: Søde lille Dora blev efterladt sammen med Didde i en lejlighed. De to piger søger nu et hjem sammen. Dora skal bo som indekat, og er vant til at bo i lejlighed. Hun er en lidt stille pige, der lige skal være helt tryg før hun opsøger kontakt. Hun er meget kælen, og vil rigtig gerne hygge med os, når der er ro og tryghed. Hun søger et roligt hjem hvor eventuelle børn er over 10 år.

Fyns Internat

Ref: 17FA-1-0125

Kanin: dværgkanin blanding

Køn: Hun

Alder: 3 måneder og 1 uge.

Fanny er kommet ind med sine forældre og søskende, da ejer ikke havde tid til dem. De har ikke været meget i hænder og søger et hjem, der har tiden og overskuddet til at lære dem det. De vil rigtig gerne når man først har dem i hænderne og kæler med dem. De er vant til at gå ude og til at gå sammen, så et hjem med plads til to ville være ønskeligt.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0225

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 5 år og 1 måned.

Samson kom oprindeligt løbende til en landejendom og holdt sig til. Der er ingen som vil kendes ved ham, selvom han er en stort og flot hankat. Han er venlig snakkende, nysgerrig og kælen - og madglad, er han også og så vil han gerne følge efter en. Han har været kort tid i ny hjem, men det gik desværre ikke så godt med hjemmets hund og anden kat. Han har brug for et hjem, hvor han må være både inde- og udekat og alenekat.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0258

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 2 måneder.

Kisser er kommet tilløbende til en gård langt ude på landet, måske efter at være blevet sat af en bil. Hun er en moden, meget imødekommende og nysgerrig kat. Hun er en rigtig kælepot, der gerne "snakker" til og med dig. Hun vil være et fantastisk familiemedlem i de fleste hjem, hvor hun også må få lov til at komme ud, hvilket hun viser ved at søge mod døren eller vinduet.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0234

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Bongo er kommet tilløbende og har holdt sig til i ugevis i et område. Da han kom på internat var han skadet ved øjet og ørene men det er helet fint op, og nu synes vi, han er klar til sit nye hjem. Han er en sød, venlig, rolig, kælen, opsøgende og nysgerrig, flot fyr med god selvtillid, der vil trives i de fleste familier med mulighed for eventyr i det grønne.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-1-0274

Kanin: Løvehoved

Køn: Han

Alder: 1 år og 10 måneder.

Søde Luke er en dejlige og kælen kanin, som mangler et nyt hjem. Han ønsker sig et hjem med en skøn neutraliseret hunkanin. Luke er kommet retur fra tidligere ejer da han tissede i møblerne, derfor vil han gerne på sigt være udekanin. Han er på nuværende tidspunkt indekanin. Ny ejer skal derfor kunne have ham inden nu og når temperaturen er til det sætte ham ud i voliere. Man skal beregne en del pelspleje til Luke. Han er neutraliseret september 2016

Spøttrup Internat

Ref: 17SA-4-0064

Kanin : kanin grå/hvid

Køn: Han

Alder: 1 år og 1 måned.

Pedro er en utrolig flot kanin med sin specielle farve. Han er meget rolig og er let at håndtere. Han elsker at ligge helt fladt på maven og dase, men kommer ellers nysgerrigt en i møde når man går ind til ham.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0147

Hund: Cavalier King Charles spaniel blanding

Køn: Tæve

Alder: 5 år.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Violet er kærlig og omgængelig, og vil os meget gerne. En dejlig pige med mod på livet. , Fordi Violet kommer fra trænge kår, må en del arbejde med hende fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0167

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 1 år og 2 måneder.

Gunbritt her var ikke helt klar til at få taget billed, da vi forstyrrede hende under middagsluren. , Gunbritt har i længere tid holdt til ved et busstoppested. Hun blev set ofte, og blev med tiden mere og mere mager. , Derfor blev hun kørt til Nordjyllands Internat, for at få hjælp. , Så nu bor hun her, hvor hun bruger dagen på at dase, og lege lidt med sin glimmerbold, som hun indimellem sidder og dasker lidt til. , Hun er en kærlig og rolig kat.

Spøttrup Internat

Ref: 16SK-4-0815

Kat: Huskat rød/hvid

Køn: Han

Alder: 2 år og 7 måneder.

General er en stor flot hankat. Han er super kælen og smyger sig op ad alt lodret. Hans navn passer godt til ham da han er en bestemt herre og han ville gøre sig godt i et hjem som enekat hvor han måtte komme ud og fange mus.

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0148

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 6 år og 2 måneder.

Midte må desværre ikke bo i den bolig, som hendes ejer har nu. Hun er en sød og venlig kat og meget kælen og har været ren indekat de seneste måneder. Hun er lidt forsigtig og afventende i situationer, hun ikke er kendt med, men så bliver hun legesyg og elsker at fange edderkopper. Hun elsker at ligge et lunt og blødt sted men kommer glad susende, når man kommer hjem. Hun elsker at se TV om dyr. Hun vil sikkert trives bedst i et roligt, kærligt voksent hjem evt. med store kærlige børn og måske også som indekat og gerne så hun er alenekat om al opmærksomheden.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NA-1-0047

fugl : Australsk undulat

Køn: Han

Alder: 2 år og 2 måneder.

Kili er klar til en ny familie. , Hun er en Autralsk Undulat, som er indleveret sammen med artsfællen og partneren Karma., Fuglene er endnu ikke håndtamme.

Roskilde Internat

Ref: 17RH-1-0267

Hund: Labrador/Ulvehund

Køn: Han

Alder: 1 år og 4 måneder.

Vores store dejlige forsigtige dreng Cody., Cody er kommet til os fordi han har et problem med at være alene hjemme. Han ødelagde desværre hjemmet, men var dog alligevel alene op til 7 timer. Desværre var han også ret understimuleret og virkede ikke til at have fået regelmæssige udfordringer, der desværre også bunder i hans alene hjemme problemer. Men han har været højt elsket af sin gamle familie., Han er en fantastisk lækker og mild hund, men også en reserveret og lidt usikker hund.(mest overfor mænd), Cody kan med alle hunde, og har et helt fantastisk sprog og er det største legebarn. Cody er kastreret. Han har boet sammen med 2 katte., Han elsker at køre i bil og har det fint med at være alene der. Han er vant til store børn., Han søger en familie, der har tid og lyst til at lade ham være den han er, og give ham nye udfordringer her i livet. Han søger nogle hundeerfarne mennesker, med aktivt liv og roligt gemyt. Han skal ud til hus og have, og haven skal være forsvarligt indhegnet - ellers tager han selv på en lille gå tur. , Cody er en spinkel dreng med lange ben - og vejer 38,2kg. NB HUSK AT BESTILLE TID TIL DEN ENKELTE HUND.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0177

Fugl: Lovebird

Køn:

Alder: 1 år og 2 måneder.

Søde Pap er fundet herreløs i Hillerød. Den søger et nyt hjem med en artsfælle, da den er meget ensom her. Den er lidt bange og ikke tam. Den bor indenfor her hos os.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-1-0225

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 4 år og 8 måneder.

Olly er en rigtig dejlig og flot pige, som søger nyt hjem. Hun er ganske stor af en pige at være med sine næsten 6 kilo. Hun er vant til at være både ude og inde, og vil trives bedst med et hjem, hvor det er muligt.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0183

Kanin: Dværgkanin

Køn: Han

Alder: 4 år og 1 måned.

Søde Ferdinand er fundet dumpet i en plastkasse ved en affaldscontainer. Det kan vi slet ikke forstå, for han er bare så dejlig. Han elsker at blive nusset og sidde på skødet. Han var i meget dårlig stand, da han kom ind her, men med kærlig pleje og omsorg, er han nu klar til at finde et nyt hjem, hvor han kan nyde livet som frikanin, som han fortjener. Han bor indenfor hos os. Han er neutraliseret d. 21/2.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NH-4-0138

Hund: cavalier king charles blanding

Køn: Han

Alder: 7 år og 2 måneder.

En af de vanrøgtede hunde fra den store Randerssag med over 60 hunde fundet i en lade. , Herbert er en lille hurtig ting der har travlt med at undersøge verden, men så snart der er ro søger han meget vores selskab, og kan ligge på skødet i timevis hvis han får lov., Fordi Herbert kommer fra trænge kår, må en del arbejde med ham fremadrettet forventes. , Dette er ikke en førstegangshund. , Ansøgning sker via kontakt til vores mail nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk hvorefter man modtager et spørgeskema, der så skal returneres.

Nordjyllands Internat

Ref: 17NK-4-0189

Kat: Huskat

Køn: Han

Alder: 2 år.

Pippin blev fundet helt alene, og meget tynd og forkommen. , Ingen i området kendte til ham, så han blev i al hast kørt til Biersted Dyrehospital til behandling. , De fik heldigvis rettet ham op, og få døgn efter kom han her til internatet. , Han er alletiders kælepot. Meget opsøgende og kærlig. Han elsker at sidde på armen og blive nusset. , Han skal gerne til et hjem, hvor der er mulighed for at komme både ud og ind, som det lyster :-)

Brande Internat

Ref: 17BK-4-0269

Kat: Huskat

Køn: Hun

Alder: 3 år og 2 måneder.

Rita er kommet, fordi hendes ejer er kommet på hospitalet og desværre ikke bliver i stand til at tage sig af hende igen: Hun er en sød kælen, lidt forsigtig dame, der vil nyde at komme ud i et roligt hjem med rolige, kærlige mennesker, som har god tid til at kæle og børste hende. Hun har været ren indekat indtil nu og er vant til at bo sammen med en anden sød kat.

Roskilde Internat

Ref: 17RA-4-0098

Hane: Australop

Køn: Han

Alder: 7 måneder og 3 uger.

Flot og omgængelig ung hane søger nyt hjem.

Nordjyllands Internat

Ref: 16NA-1-1358

Fugl: Undulat

Køn: Hun

Alder: 6 måneder og 2 uger.

Glad, smuk og livlig fugl, som søger et dejligt hjem.

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

Stop Lange Dyretransporter 2

Dyrene lider stadig

Stop lange dyretransporter