Bliv frivillig

200 frivillige hjælper allerede Dyrenes Beskyttelse med at sikre dyrevelfærden på lokalt plan. Hvis der er et behov i dit lokalområde, kan du også hjælpe Dyrenes Beskyttelse på frivillig basis.

Vil du være aktiv i Dyrenes Beskyttelse?
For at deltage som frivillig i Dyrenes Beskyttelse kræver det, at du har et stort engagement og en viden om dyr og dyrevelfærd. Det forudsætter også en god vurderingsevne og evnen til at indgå i dialog. 

Dyrenes Beskyttelse samarbejder med frivillige, som hjælper vores dyreambulance, vildtplejestationer og internater. Derudover har vi frivillige kredsformænd, der tager hånd om lokale dyreværnssager.

Frivillig til dyreambulancen
Dyreambulancen kører ud til mange og meget forskellige dyrearter, som er kommet i nød. Læs om jobbet som dyreredder til vores dyreambulancen her.

Frivillig til vildtplejestationer
Som medhjælper på vores vildtplejestationer hjælper og plejer du vilde dyr, som er i nød. På nogle stationer er der også behov for hjælp til administrative opgaver, telefonpasning og kørsel. Læs om jobbet som frivillig medhjælper hos vildtplejestationerne her.

Frivillig til internater
Det er muligt at arbejde som frivillig på vores internater, som er fordelt over hele landet. Ønsker du at arbejde som frivillig, kan du kontakte det internat, som du ønsker at arbejde for. Se en oversigt over alle vores internater her.

Frivillig kredsformand
En kredsformands opgaver er alsidige. Det er kredsformandens opgave at tage sig af lokale dyreværnssager, hvor dyr udsættes for vanrøgt, mishandling eller lider på anden vis. Et godt kendskab til de forskellige dyrearter og en god vurderingsevne er afgørende for, at opgaverne bliver løst bedst muligt. Læs om jobbet som frivillig kredsformand her.

Vi søger i øjeblikket:
Dyrenes Beskyttelse søger frivillige dyrereddere til dyreambulancen
Dyrenes Beskyttelse mangler vildtplejere på Bornholm
Dyrenes Beskyttelse mangler vildtplejer i Midtjylland
Dyrenes Beskyttelse mangler kredsformænd
Dyrenes Beskyttelse søger frivillige vildtplejere i og omkring Storkøbenhavn

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad