1812 app

Hent den nye 1812 app fra Dyrenes Beskyttelse. Så er det nemt for dig at få hjælp, hvis du støder på dyr i nød.

1812 app splash

1812 app aktiver

1812 app start

 

Ved at installere denne app, kan du med et enkelt tryk ringe op til 1812, samtidig med at telefonen sender din placering til Dyrenes Vagtcentral. Derved behøver du ikke tænke over, hvilken adresse du befinder dig på, hvis du fx støder på dyr i nød.

Du kan få hjælp fra Dyrenes Vagtcentral ved fx påkørsler, forladte dyreunger eller hvis du har mistanke om dyremishandling.

Dyrenes Beskyttelse kan enten sende hjælp i form af fx dyreambulance, schweisshund eller en af foreningens frivillige kredsformænd, eller vi kan henvise dig til rette instans, fx politiet.

Du kan læse mere om Dyrenes Beskyttelse og 1812 her, hvor du også kan læse, hvad du gør, hvis dyret er dødt, eller dyret er dit eget.

Hvordan virker det:
1812-app'en bruger en række forskellige metoder til at finde din placering. Dels benytter den sig af GPS for at få en så præcis placering som muligt, og dels benytter den sig af sekundære datakilder hentet over internettet for at kunne få en korrekt placering så hurtigt som muligt. Derfor er det vigtigt, at både GPS og datatrafik er slået til samt at app'en har lov til at finde din placering for at kunne få den bedst mulige hjælp i situationen.

I nogle situationer, som f.eks. hvor ovenstående ikke er tilfældet eller hvor der er dårligt signal, kan det være at placeringen er upræcis eller slet ikke kan findes frem. Derfor vil du kunne opleve at vi spørger til din placering alligevel - også for at være sikker på adressen.

Uanset om app'en kan finde din placering eller ej, vil du altid kunne bruge den til at ringe op til 1812.

App'en er udgivet til Android og iOS. Hent den her:

Hent på App Store Hent på Google Play

Hjælp
dyrene

Når du støtter Dyrenes Beskyttelse bakker du op om vores vigtige arbejde med bl.a. dyreambulancer, internater, dyreværnsarbejde og vores store politiske arbejde for dyrs velfærd...

Læs mere

#spisordenligt

Gør kød til et krydderi

Tænk grønt

#spisordentligt og bliv inspireret til nem, grøn og lækker mad